Dünyayı sarsan taciz davasında Virginia Giuffre'nin ifadesi ortaya çıktı: Sen, bana cehennemin kapılarını açtın

Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell ve Prens Andrew üçgeninde dönen ve tüm dünyada gündem olan taciz skandalının mağdurlarından Virginia Giuffre'nin ifadesi ortaya çıktı. Giuffre ifadesinde Maxwell'e, "Sen bana cehennemin kapılarını açtın" diyerek seslendi.

Haberler 25.06.2022 - 16:52

  • 1
    Prens Andrew'nun zor günler geçirmesine neden olan Jeffrey Epstein-Ghislaine Maxwell seks ticareti davasının kurbanlarından Virginia Giuffre'nin ifadesi ortaya çıktı. Andrew aleyhine de cinsel taciz davası açan Virginia Giuffre ifadesinde Ghislaine Maxwell'e seslenerek, "Ghislaine, sen bana cehennemin kapılarını açtın" dedi.
  • 2
    Giuffre kendisinin iki yıldan fazla bir süre boyunca yani 16 ile 19 yaşları arasında Maxwell'ın kurbanı olduğunu belirtti.
  • 3
    İfadesinde doğrudan Maxwell'e seslenmek istediğini vurgulayan Giuffre, "Ghislaine, 22 yıl önce, 2000 yılının yaz mevsiminde sen beni Florida'daki Mar a Lago Otel'de fark ettin ve bir tercih yaptın. Beni takip edip Jeffrey Epstein'a sunmayı seçtin. Sadece birkaç saat sonra sen ve o beni ilk kez taciz ettiniz" diye konuştu.
  • 4
    Giuffre, sözlerini şöyşe sürdürdü: "Siz birlikte bana fiziksel, ruhsal, cinsel ve duygusal olarak zarar verdiniz. Siz, bana sözcüklerle tarif edilemeyecek şeyler yaptınız"
  • 5
    Giuffre daha önce yaptığı açıklamada ise 2001 yılında, 17 yaşındayken Londra'da Prens Andrew ile ilişkiye girmesi için milyarder Epstein ve sevgilisi Maxwell tarafından zorlandığını iddia etmişti. Giuffre, ayrıca Epstein'ın New York ve Virgin Adaları'ndaki evlerinde Prens ile ilişkiye zorlandığını da ileri sürmüştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız