Kraliyet ailesi yeniden bir arada: Meghan Markle ve Prens Harry'nin de heykeli geri konuldu

Madame Tussauds Londra şubesi, kraliyet ailesini temsilen de olsa yeniden bir araya getirdi. 2020 yılında kraliyet ailesinden resmen ayrılan Meghan Markle ve Prens Harry’nin balmumu figürleri, Kraliçe Elizabeth’in tahttaki 70. yılını kutlayan Platin Jübile’si sebebiyle yeniden aile üyelerinin yanına yerleştirildi.

Haberler ntv.com.tr 26.05.2022 - 10:24 Son Güncelleme : 26.05.2022 - 10:40

  • 1
    Yaklaşık iki yıl önce İngiliz kraliyet ailesinden resmen ayrıldıklarını duyuran ve Kaliforniya’ya taşınan Meghan Markle ve Prens Harry çiftinin, Madame Tussauds’un Londra şubesindeki balmumu figürleri kaldırılmıştı.
  • 2

    HEYKELLEİR MÜZEYE GERİ KONDU

    Kraliçe Elizabethin tahttaki 70. yılını kutlayan Platin Jübile etkinliği kapsamında çiftin heykelleri yeniden müzeye geri konuldu.
  • 3
    Madame Tussauds Londra’nın genel müdürü Tim Waters, “Kraliyet Taht Odası’nda aile üyelerinin yeniden bir araya gelmesi bize doğru geldi” ifadelerini kullandı.
  • 4

    19. YÜZYILDAN BERİ DEVAM EDEN GELENEK

    Waters “Kraliyet ailesiyle uzun bir geçmişimiz var. 1809’dan beri sanatçılarımız için poz verme onurunu bize bahşediyorlar. Bunun 20. yüzyılda da devam etmesinden dolayı çok gururluyuz ve Kraliçe hazretlerinin bu önemli yıl dönümünü kutlamaktan mutluluk duyuyoruz” sözleriyle aile üyelerinin bir araya gelmesinin önemine dikkat çekti.
  • 5

    AŞK POZU VERDİLER

    Kaliforniya’daki etkinliklerde sık sık görüntülenmeye başlanan çift, son olarak bir polo maçında görüntülenmişti. Çiftin Santa Barbara’da düzenlenen polo etkinliğindeki romantik pozları dikkat çekmişti.
  • 6
    Markle, maçın ardından kazanan takımın ödülünü takdim etti ve oyuncular ile kameralara poz verdi.
  • 7

    İNGİLTERE'YE GİDİYORLAR

    Çiftin gelecek hafta sonu Kraliçe’nin tahttaki 70. yılını kutlayan Platin Jübile etkinliğine katılması bekleniyor. Çifte oğulları Archie (3) ve kızları Lilibet (11 aylık) eşlik edecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız