2022 saç trendleri

Saç modasında bu yıl da karşımıza farklı modeller çıkıyor. Yılın en favori saçlarında renk ve kesim çok önemli. Siz de bu yıl saçlarınızda değişiklikler yapmak ve yeni modeller denemek istiyorsanız 2022 saç trendlerine göz atabilirsiniz.

Haberler ntv.com.tr 03.04.2022 - 12:08

  • 1

    70'LERİN SARILARI

    70’lerin unutulmaz katlı saç kesimi hatırlarsanız geçen seneye de damga vurmuştu. Yumuşak ve doğal görünümlü sarı saç tonları, modern kaküllerle birleştiğinde bu senenin trendi olarak karşımıza çıkıyor.

  • 2

    PIXIE

    Pixie, yalnızca bu senenin değil son yılların en trend ve popüler saç stillerinden. Arka ve yan tarafların kısa, üst tarafın daha uzun olduğu bu saç kesimini büyükten küçüğe herkes kullanabilir. Bu modeldeki en önemli detay, saça doğru katların verilmesi. Günlük kullanımı kolay olan bu modeli tercih edebilirsiniz.

  • 3

    BOB (ORTA BOY)

    Bob kesim, çene hizasında kesilen ve ense kısmında hafif bir bombe yaratılan saç kesimi. Kesimin bombeli bir görünüme sahip olması, boynunuzun daha ince ve zarif bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Bu modeli düz, dalgalı ya da kaküllü olarak tercih edebilirsiniz.
  • 4

    ÖRGÜ

    Örgü saçlar, her yılın trendleri arasında. Klasik fönlerden sıkıldıysanız saçınızı ara sıra ördürerek tarzınıza farklılık katabilirsiniz. Örgü modellerinde kararsızsanız, düğüm, kılçık, halat, taç, dağınık, Fransız, atkuyruğu olarak öne çıkan modellere göz atabilirsiniz.

  • 5

    DOĞAL BUKLELER

    Doğal bukleler her dönemin trendlerinden. Özellikle küt saçta kullanılan yumuşak ve doğal bukleler, yüze hareketlilik verirken havalı bir görünüm de sağlıyor. Saçlarınız kendiliğinden dalgalıysa, şekil verici kremle şekillendirebilirsiniz. Eğer dalgalı değilse fırça ya da maşa yardımıyla doğal bukleler yapabilirsiniz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız