2022'nin en trend gelin saç modelleri

Düğün mevsiminin yaklaştığı bu dönemde, gelinlik modelleri kadar yılın trend saç modelleri de merak edilmeye başlandı. Peki yılın en moda ve özgün gelin saç modelleri neler? İşte 2022 gelin saçlarında öne çıkanlar...

Haberler 16.05.2022 - 14:30 Son Güncelleme : 16.05.2022 - 14:41

  • 1

    ESKİ HOLLYWOOD BÜYÜSÜ

    Sandra Oh'un 2019 Altın Küre'deki saçı, saç modeli arayışına giren gelinler için oldukça iyi bir ilham kaynağı.

    Alışılmışın dışındaki bu topuz modeli, saç stilisti Ted Gibson tarafından, önce maşayla doğal dalgalar elde edilerek ardından toplayıp sabitleyerek yapıldı.

  • 2

    DOĞAL VE SADE TOPUZ

    Blake Lively'nin bir film gösteriminde toplattığı saçları, sadelik ve doğallıktan yana olan gelinler için oldukça ideal.

    2022'nin en doğal gelin saçlarından biri olan bu model, makyajınızı ve gelinliğinizi daha da ön plana çıkartacak.

  • 3

    ÇİÇEKLİ DAĞINIK TOPUZ

    Yılın en romantik ve çekici topuzlarından olan bu modeli, doğal çiçekler ya da taşlı taçlarla tamamlayarak daha da hareketlendirebilirsiniz. 

    Dağınık topuz olarak öne çıkan bu model, gelinlerin en çok tercih ettiği saçlardan.

  • 4

    MODERN TOPUZ

    İngiliz oyuncu Emilia Jones'un bir davette tercih ettiği modern topuzu, yüz hatlarınızı en iyi şekilde ortaya çıkaracak. Hem sade hem de şık olmasıyla öne çıkan bu modern ve perçemli topuzlar size kendinizi çok iyi hissettirecek.

  • 5

    SIKI TOPUZ

    Porto Rikolu model Joan Smalls'ın kendine özgü sıkı topuzları, bu yılın en trend gelin saçlarından biri olmaya aday. Bu modelle yüzünüz ön planda olacak.
  • 6

    ENSEDEN SIKI TOPUZ

    Ünlü rap şarkıcısı Megan Thee Stallion'ın aşağıya doğru sıkı bir şekilde toplanan topuzu hem ağır hem de özgün bir model. Makyajınızı en iyi şekilde ortaya çıkaracak olan bu modeli, gelinliğinizin modeline göre tercih edebilirsiniz.

  • 7

    DAĞINIK TOPUZ

    Kristen Stewart'ın kendine özgü dağınık saç modeli, 2022'nin en trend gelin saçları arasında. En hareketli ve dağınık topuz olan bu model, en mutlu gününüzde size hareket katacak.
  • 8

    PERÇEMLİ TOPUZ

    Emily Ratajkowski'nin katıldığı bir davette tercih ettiği perçemli topuzu, birçok gelin adayına ilham kaynağı olacak cinsten. Bu topuz modeli, hem sade hem de hareketli bir model arıyorsanız tam size göre!
  • 9

    KABARIK TOPUZ

    Zendaya'nın kırmızı halı şıklığında tercih ettiği kabarık topuzu, yılın öne çıkan gelin saçları arasında yer alıyor. Bu model, daha hareketli ve gösterişli saç modellerini seven gelinler için oldukça ideal.
  • 10

    KAHKÜLLÜ TOPUZ

    ABD'li oyuncu Zoe Kravitz'in kısa kahküllü topuzu, yılın en özgün ve dikkat çeken gelin saçları arasında yer alıyor. Bu model, geniş alınlı gelinlere tavsiye ediliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız