2021 Super Bowl'un devre arasında The Weeknd sahne alacak

Bugüne dek Michael Jackson, U2, Beonce, Lady Gaga gibi dev isimlerin sahne aldığı Amerikan futbol ligi National Football League'in şampiyonluk maçı Super Bowl’un gelecek yılki organizasyonunda devre arası şovunu The Weeknd yapacak.

Haberler 17.11.2020 - 10:35 Son Güncelleme : 17.11.2020 - 10:38

  • 1

    Her yıl göz kamaştırıcı bir organizasyona sahne olan Amerikan futbol ligi National Football League'in şampiyonluk maçı Super Bowl’un devre arası şovu da maç kadar ilgi çekiyor. Gösteri dünyasının en çok takip edilenlerinden biri olan Super Bowl’un devre arası şovunda kimin sahne alacağı da merak konusu oluyor. 7 Şubat 2021’de oynanacak Super Bowl’un devre arasında dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı The Weeknd sahne alacak. Organizasyonu düzenleyen NFL, Pepsi ve Roc Nation, devre arasında, gerçek adı Abel Tesfaye olan The Weeknd’in sahne alacağını resmi olarak duyurdu.

  • 2

    "GURUR VE MUTLULUK DUYUYORUM"

    30 yaşındaki şarkıcı da sosyal medyada Florida’da düzenlenecek şovla ilgili yaptığı açıklamada, “Hepimiz dünyanın en büyük oyunu Super Bowl’u izleyerek büyüdük ve orada olabilmeyi ancak hayal edebilirdik. Bu yıl meşhur sahnenin merkezinde olacağım için gurur ve mutluluk duyuyorum” ifadesini kullandı.

  • 3

    The Weeknd, 2015’te Billboard 200’e giren ve Grammy kazanan ikinci stüdyo albümü Beauty Behind the Madness’de yer alan hit şarkısı Can’t Feel My Face ile ana akımda müthiş bir popülarite kazandı. The Weeknd’in Mart ayında piyasaya sürülen son albümü After Hours dahil olmak üzere listelerde zirveye çıkan üç albümü daha bulunuyor. Bu yılın başlarında, The Weeknd’in hit single’ı Blinding Lights, Billboard Hot 100 listesinde bir numaraya yükselen beşinci şarkısı olmuştu. The Weeknd ayrıca Starboy albümü ve Earned It şarkısıyla da Grammy kazanmıştı.

    The Weeknd'in yeni albümü After Hours nian ayında dünya çapında uygulanan sosyal izolasyon günlerinde Billboard tarihinde en uzun süre zirvede kalan ilk RB albümü rekorunu kırmıştı.
  • 4

    NFL’nin medya başkanı ve işletme sorumlusu Brian Rolapp, “The Weeknd devre arasında Tampa Bay’de bize katılacağı için heyecan duyuyoruz. Devre arası gösteri performanslarının mükemmellik ve yaratıcılık geçmişi vardır ve onun da Super Bowl’a neler katacağını görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

  • 5
    2020 devre arası şovuna Jennifer Lopez ve Shakira damga vurmuştu. Lopez’in 11 yaşındaki kızı Emme’nin de sahneye çıkarak şarkı söylediği şovda, Ocak 2020’de hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Bryant da unutulmamıştı.
  • 6

    2019’da ise Maroon 5’ın sahne aldığı devre arasında Travis Scott ve Big Boi konuk sanatçılar olarak yer almıştı.

  • 7

    Bugüne kadar pek çok ünlü yıldızın sahne aldığı Super Bowl devre arasında en çok akılda performansı sergileyenler 1993’te Michael Jackson, 2002’de U2, 2006’da Rolling Stones, 2007’de Prince, 2013’te Beyonce, 2017’de Lady Gaga oldu.

  • 8
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız