Abdullah Avcı Mahmut Hoca'yı oynayacak (Engelli çocuklara destek)

Beşiktaş'ta teknik direkötürlük kariyerine devam eden Abdullah Avcı engelli çocuklara destek için tiyatro sahnesine çıkıyor. Avcı, Yeşilçam'ın efsane karakterlerinde Mahmut Hoca'ya hayat verecek. 

Haberler 29.11.2019 - 13:00 Son Güncelleme : 29.11.2019 - 15:03

  • 1
    Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, görme engelli çocukların sosyal hayata adapte olabilmeleri amacıyla hazırladığı tiyatro oyununda Abdullah Avcı, Hakan Yılmaz Doğukan Manço gibi isimler rol alacak.


  • 2
    Hababam Sınıfı'ndan uyarlanan ve 18 Aralık’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum sahnesinde seyirciyle buluşacak oyunda Abdullah Avcı, Mahmut Hoca'yı oynayacak.

  • 3
    Posta'dan Ali Keser'in haberine göre; Konu hakkında konuşan Avcı, “Ben, yıllarca sinemada izlediğim ve büyük hayranı olduğum ‘Mahmut Hoca’yı canlandıracağım. Tabii ki, çok heyecanlıyım" dedi.


  • 4
    Oyuncu kadrosununda 4 aydır Seren Fosforoğlu’ndan drama dersleri aldığı oyun da Doğukan Manço ise Badi Ekrem'e hayat verecek. Müfettiş rolünü ise Hakan Yılmaz’ın canlandıracak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız