Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den dizi müjdesi

Başrollerinde yer aldıkları ‘Çalgı Çengi İkimiz’ filmi izleyiciyle buluşan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni bir dizide oynayacakları haberini verdi.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 22.01.2017 - 12:01 Son Güncelleme : 22.01.2017 - 12:17

  • 1

    Çalgı Çengi serisinin 2’nci filmi olan Çalgı Çengi İkimiz filminin tanıtımı için Eskişehir’e giden başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

  • 2

    Filmin üçüncüsünü de çekmeyi düşündüklerini söyleyen Ahmet Kural, gösterilen ilgiye teşekkür ederek şunları söyledi:

    "Hiçbir filmin sonu yok. 'Bundan sonra çekmeyeceğim' diye bir şey yok. Çalgı Çengi'den sonra filmin ikincisini çekmek için bazı yapımcılarla anlaştık hatta kutladık bile ama bugüne 6 yıl sonrasına nasip oldu. Kısmet ve nasip dediğimiz iki kelime çok önemli insan hayatında. Bir de 'Düğün Dernek' filminde çok seyirciye ulaştığımızdan dedik ki 'Seyirciye haksızlık etmeyelim, onun devamını çekelim. Ondan sonra kendi hikayemize dönelim' dedik."

  • 3

    İkili, filmin çok iyi gittiğini belirterek, hayranlarına yeni bir dizi müjdesinin sinyallerini verdi.

  • 4

    İkili şu açıklamalarda bulundu: 


    "Seneye bu zamanlar yüzde 90 bir dizimiz olacak inşallah. Ama nedir bilmiyoruz daha. Sadece dizi diyebiliriz onun ismine. Kim ne olacak, Ahmet Kural var mı, Murat Cemcir var mı, Selçuk Aydemir mi çekiyor, başka bir diziyle ortak bir yayın mı yapacağız hiç bilmiyoruz."

  • 5
    Çalgı Çengi serisinin birinci ve ikici filmi arasındaki fark hakkında bilgiler veren Murat Cemcir, şunları söyledi:
  • 6
    "İlk filme daha klastrofobik daha kapalı bir ortamda geçen daha amiyane tabirle kaba, sert bir mizahı olan, kara mizah dediğimiz tarzda bir filmdi. Bu daha böyle arada iki tane düğün dernek olduğu için ve çok fazla dizi yapmasak da ekranda uzun süre televizyonda seyirci ile buluştuğumuz için daha böyle bir aile filmi yapmanın hazzını aldıktan sonra bu hikayeyi aile filmine evrilttik. Böyle 7’den 70’e herkesin izleyebileceği bir film oldu. Şu ana kadar 23 bin kilometre yol yaptık. 20 defa falan seyretmişizdir filmi ben hala gülüyorum."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız