Anneler Günü'nde annelerle birlikte seyredilebilecek en iyi yabancı diziler

14 Mayıs Anneler Günü’nde ne yapmalı? Anneler Günü etkinliklerine katılmak yerine annenizle evde başbaşa zaman geçirmek istiyorsanız Netflix'te annelere uygun en güzel yabancı dizilerden birini seçip evde dizi keyfi yapabilirsiniz. İşte, Anneler Günü’nü evde geçirmek isteyenler için dizi önerileri...

Haberler 14.05.2017 - 04:21

  • 1

    Grace and Frankie

    Jane Fonda ve Lily Tomlin’in başrolde yer aldığı dizi, kocaları birbirine aşık olup onları terk eden iki kadının birbirleriyle iyi geçinmeyi ve birbirini anlamayı öğrenmelerini konu ediniyor.

  • 2

    The Crown

    Dizi, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in tahta yeni çıkışını, hem siyasette hem de özel yaşamında yıldırıcı zorluklarla yüzleşmesini konu ediniyor.

  • 3

    Jane the Virgin

    Evlenene kadar bakire kalma yemini eden Jane Villanueva, hastanedeki bir hata yüzünden hamile kaldığını öğrenir ve geleceğini yeni baştan planlamak zorunda kalır.

  • 4

    The Parent Trap

    Dizi, annesi ve babası ayrılan, birbirlerinden haberi olmayan ikiz kız kardeşlerin bir yaz kampında karşılaşmasıyla başlayan olayları konu ediniyor.  

  • 5

    Iris

    93 yaşındaki stil ikonu Iris Apfel’i anlatan belgesel, yaşın, yaratıcılığın önünde engel olmadığını gösteriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız