Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin afişi yayınlandı

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın birlikte üstlendiği devam filmi Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin afişi paylaşıldı.

Haberler ntv.com.tr 06.11.2019 - 11:40

  • 1

    Ömer Faruk Sorak’ın milyonlarca seyirciye ulaşan Aşk Tesadüfleri Sever filminin merakla beklenen ikincisi Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin afişi yayınlandı.

  • 2
    Serinin ilk filminde hem konuk oyuncu olarak rol alan hem de afiş fotoğraflarını çeken Ankaralı fotoğrafçı Mehmet Turgut, ilk filmde olduğu gibi Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin de afiş fotoğraflarına imzasını attı. Afiş tasarımını ise, yine ilk filmin afişini hazırlayan Arda Aktaş (Daire Creative) yaptı.
  • 3
    Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın birlikte üstlendiği Aşk Tesadüfleri Sever 2, büyüleyici ve sarsıcı bir aşkın, gerçek bir yaşam öyküsünden yola çıkan ve tesadüflerle örülü hikâyesini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan film geçmişin aşklarını günümüz ilişkileriyle karşılaştırırken seyircisini 1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkaracak.
  • 4

    Filmin başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor. Filmin zengin oyuncu kadrosuna başrollerin yanı sıra Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen, Eli Mango gibi isimler de yer alıyor. 

    Aşk Tesadüfleri Sever 2, 31 Ocak 2020’de vizyona girecek.

    AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2'NİN FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız