Black Eyed Peas grubu kurucu Will.i.am'dan ırkçılık suçlaması

The Black Eyed Peas grubunun kurucusu Amerikalı müzisyen Will.i.am, Avustralya'nın en büyük havayolu şirketi Qantas'ta çalışan bir uçuş görevlisinin 'ırkçılık yaptığı' gerekçesiyle suçladı. (Fotoğraflar: Getty Images Turkey)

Haberler 18.11.2019 - 10:58

  • 1
    Sosyal medyadan paylaştığı mesajda Will.i.am, uçuş sırasında dizüstü bilgisayarını kaldırılması anonsunu duymadığı için görevlinin saldırgan davranmaya başladığını söyledi.


  • 2
    Qantas yazılı açıklamasında iddiaları reddetti. Havayolu şirketi sözcüsü "Will.i.am ses kesen kulaklık kullandığı ve mürettebatın talimatlarını duymadığı için bir yanlış anlama olmuş. Will.i.am olayını takip etmeye devam edeceğiz, kendisine turnesinin devamında şans dileriz" dedi.


  • 3
    Amerikalı müzisyen, Twitter'daki 12.8 milyon takipçisine şu satırları yazdı: "Ben ve grubum aşırı saldırgan uçuş görevlisi tarafından böyle kötü bir muameleye kaldığımız için üzgünüm. Uçuş görevlisinin ırkçı olduğuna inanmak istemiyorum. Ama öfkesi açıkça beyaz olmayanlara yönelikti."


  • 4
    Brisbane'dan havalanan uçak Sydney'e indiğinde de Amerikalı müzisyen beş polis tarafından karşılandığını yazdı: "İndiğimde 5 polis tarafından karşılandım… neden? Uçuş görevlisi söylediğinde dizüstü bilgisayarımı kaldırdım. Neden beni tehdit görüp polise haber veriyor? Ben neyi yanlış yaptım? Kontrolden çıkmamıştım, kibar davrandım ve dediğini yaptım."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız