Daniel Craig: Filmler telefonda o kadar iyi görünmüyor

James Bond karakterine beşinci ve son kez hayat vererek ikonik role veda eden Daniel Craig, serinin dizi yapılmasına karşı olduğunu açıkladı. Bond'un sinemalara ait olduğunu savunan 53 yaşındaki Hollywood yıldızı "Filmler telefonda o kadar iyi görünmüyor" dedi. 

Haberler 26.12.2021 - 11:59

  • 1
    Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) James Bond karakterine son kez hayat veren Daniel Craig, filmin cep telefonlarında izlenmemesi gerektiğini söyleyerek dijital dizi planlarını topa tuttu.
  • 2
    Craig, The Sun'a yaptığı açıklamada "Yaşanan en büyük şeylerden biri, bu filmi sinemaya sokmuş olmamız.Bond filmlerinin olması gereken yer orası" dedi.

  • 3
    53 yaşındaki oyuncu "Telefonda pek iyi görünmüyorlar. Imax ekranında harika görünüyorlar. 9 metrelik ekranda harika görünüyorlar. Ve bunlar aile etkinlikleridir. Aileyi dışarı çıkarır. Böyle etkinlik filmleri olduğu sürece sinemanın ayakta kalma şansı var" diye konuştu.


  • 4
    Dünyanın en büyük şirketlerinden Amazon, mayıs ayında Bond serisinin yapımcı stüdyosu Metro-Goldwyn-Mayer’i 8,45 milyar dolar karşılığında satın aldı. Çok geçmeden de James Bond serisinin dijital ortamda bir spin-off şeklinde uyarlanacağına dair planlar ortaya çıktı.
  • 5
    Amazon'un, tıpkı Marvel evreninde olduğu gibi James Bond evrenini de dijital spin-off dizisine dönüştürme planları yaptığı konuşuluyor.

  • 6
    007’nin asıl hak sahibi Eon Productions adlı yapım şirketinin ise bu fikre pek sıcak bakmadığı öne sürülüyor. Aynı şekilde Craig de James Bond’un bu şekilde bir uyarlamaya tabi tutulmasını istemediğini dile getiriyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız