Daniel Radcliffe'ten itiraf: Harry Potter beni alkolik yaptı

Ünlü oyuncu Daniel Radcliffe, Harry Potter sonrası hayatında oluşan belirsizlikle tetiklendiğini söyleyerek alkole bu sebeple başladığını itiraf etti. 

Haberler 16.03.2020 - 08:37

  • 1
    Daniel Radcliffe BBC’nin radyo programı Desert Island Discs’e konuk olarak kendisi hakkında cesur açıklamalarda bulundu. Radcliffe alkol probleminin fantastik film serisi Harry Potter'ın ardından gelen belirsizlikten kaynaklandığını söyledi


  • 2
    Harry Potter karakterini canlandıran 30 yaşındaki Radcliffe, alkol problemine sürüklenmesinin rolünün üzerinde oluşturduğu baskıdan kaynaklı olup olmadığını merak ettiğini belirtti.


  • 3
    11 yaşındaki büyücüyü oynayan Radcliffe, 10’lu yaşlarından itibaren ciddi düzeyde alkol tüketmeye başlamıştı. Radcliffe, daha sonra ne yapacağını bilememe korkusunun 8 filmlik serinin sonlarına doğru daha da kötü bir hal aldığını ifade etti.

  • 4

    Radcliffe dikkatlerin üzerine toplanmasıyla nasıl baş ettiğine dair soruyaysa, “Başlarda kötü düşünüyordum. Dışarı çıkıp sarhoş olduğumda bir anda dikkati üstüme çektiğimi fark ediyordum. Bu herhangi birinin sarhoş olması değildi çünkü. Bu durum tam da ‘Bakın Harry Potter barda sarhoş olmuş’ tepkisindeki gibiydi” ifadelerini kullandı.

  • 5

    Ünlü oyuncu, "Bu insanlar için bir çeşit ilgi taşıyor ve alaycı bir ilgi. Bu doğal olarak insanlar için eğlenceli. Ben bu durumda hissetiğim şeyleri sevmiyordum. Potter’ın sonlarına doğru ve bittikten sonra çok fazla alkol tüketmeye başladım. Daha sonra ne yapacağımı bilmediğim için paniklemiştim" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız