En sevilen süper kahramanlar belirlendi

ABD’de yapılan en sevilen süper kahramanlar araştırmasında ilk üç sırada Superman, Spider Man ve Batman yer alırken, en sevilen kötü karakter Joker oldu. Araştırma sonucuna göre Superman-Batman tartışmasına son nokta konuldu. 

Haberler ntv.com.tr 24.03.2020 - 09:01 Son Güncelleme : 24.03.2020 - 10:18

  • 1

    Superman, Amerika’nın en sevdiği süper kahraman! Bunu Visit Anaheim'ın yaptırdığı yeni bir araştırma gösterdi.

    2000 kişi üzerinde yapılan araştırmaya katılanların yüzde 47’si en sevdiği süper kahraman olarak Superman’i seçti.

  • 2

    İkinci sırada yüzde 46 ile Spider Man yer alırken, yüzde 45 ile Batman üçüncü sırada.

    Captain America, yüzde 42’nin en sevdiği süper kahramanken, Iron Man de yüzde 41 ile arkadan geldi.

  • 3

    Disney California Macera Parkı'ndaki Avengers Kampüsü'nün açılışı öncesinde yapılan araştırmada, süper kahramanlar, kötü adamlar ve çizgi roman karakterlerinin ne kadar sevildiği tespit edildi.

    Kavgada kimin kazanacağı sorulduğunda, katılımcılar Superman'in Batman'i zafere taşıyacağına inandıklarını söyleyerek süper kahramanlar dünyasındaki büyük tartışmaya nokta koydu.

  • 4

    Katılımcılar kötü adamlara karşı kahramanları seçseler de bu, onların favori kötü karakterleri olmadığı anlamına gelmiyor. Joker, yüzde 31 ile en sevilen kötülerin başında geliyor. Onu Catwoman ve Venom takip ediyor.

  • 5

    Katılımcıların yüzde 64'ü kendilerini süper kahramanların hayranı olarak görüyor ve en sevdikleri çizgi roman karakterlerinin büyük ekran uyarlamalarını izlemeyi istiyor. Ancak yine de sonuçlar, katılımcıların çizgi roman okumaktan ve figür koleksiyonu yapmaktan zevk aldığını gösteriyor. Katılımcıların yüzde 32'si aksiyon figürleri topluyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız