Game of Thrones tanıtımının dizideki olaylarla ilgisi olmadığı ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde Sansa Stark karakterini canlandırdığı Game of Thrones dizisinin finali arkadaşlarına söylediğini itiraf ederek tepkileri üzerine çeken Sophie Turner, HBO yetkililerini daha da kızdıracak gibi. Nitekim 22 yaşındaki oyuncunun geçen ekimde katıldığı bir etkinlikteki sözleri, dizinin son teaser'ının gerçek olmadığını ortaya çıkardı.

Haberler 26.01.2019 - 09:45

  • 1

    Geçtiğimiz hafta, Game of Thrones'un sekizinci final sezonunun teaser'ı yayınlamıştı. Winterfell’de yürürken görülen Jon, Sansa ve Arya’n ölen Starks’ların heykellerinin arasından geçiyorlardı. En sonunda kendi heykelleri ile karşılaşan Jon, Sansa ve Arya'nın ölümlerinin kaçınılmaz olduğunu işaret ediliyordu. 

    GAME OF THRONES 8. SEZON TANITIMI- İZLE

  • 2

    Dizinin hayranları, her kareyi tek tek inceleyerek teoriler üretti. Bran'ın Stark Ailesi ile birlikte olmaması onu teorilerin merkezine oturttu. 
    Bran’ın ailenin 3 üyesine gelecekten bir görü paylaştığı tezi büyük bir çoğunluk tarafından kabul gördü...

    GAME OF THRONES 8. SEZON TANITIMI- İZLE

  • 3

    Ancak Sophie Turner'ın geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili yaptığı “Sır tutma konusunda çok kötüyüm. Sanırım insanlar artık bana bir şey anlatmayacak, çünkü tutamayacağımı biliyorlar” sözleri Game of Thrones hayranlarını harekete geçirdi.

    GAME OF THRONES 8. SEZON TANITIMI- İZLE

  • 4

    Sophie Turner’ın Ekim 2018’de New York'taki açıklamalarını bulan dizi hayranları fragmanın sadece tanıtım için çekildiğini ortaya çıkardı.
    Turner’ın Comic Con’daki açıklaması şu şekildeydi:

    GAME OF THRONES 8. SEZON TANITIMI- İZLE

  • 5

    “Sekizinci sezonla ilgili bir tanıtım çektik ve… Bunu söyleyebilir miyim bilmiyorum. Aslında hayır söyleyemem. Ama görüntülerin seriyle hiçbir alakası yoktu sadece tanıtım videosuydu. Sansa’nın devasa heykelinin önünde duruyordum. Aslında onu alıp evimin bahçesine koymak isterdim ama Belfast’tan New York’a kargolatamadım."

    GAME OF THRONES 8. SEZON TANITIMI- İZLE

  • 6

    Böylece Game of Thrones 8. sezon için yayınlanan ilk tanıtımın dizide yaşanan olaylarla ilgili olmadığı orta çıktı. Dizinin yeni sezonu 14 Nisan 2019'da izleyiciyle buluşacak.

    GAME OF THRONES 8. SEZON TANITIMI- İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız