Game of Thrones yıldızı Conleth Hill tartışmalara noktayı koydu 

Game of Thrones yıldızı Conleth Hill, dizinin final sezonundaki kahve bardağı tartışmasına yeni bir açıklama yaptı. Rol arkadaşı tarafından sorumlunun kendisi olduğu iddia edilen Hill, "Benim yaptığıma dair bir kanıt yok. Kesinlikle ürün yerleştirme değildi" dedi. 

Haberler 13.11.2019 - 08:12

  • 1
    Game of Thrones yıldızı Conleth Hill, dizinin kahve bardağı tartışmasında iddiaların aksine sorumlu olduğunu reddetti.


  • 2
    Hill konu hakkında şöyle konuştu: "Oraya bir kahve bardağı bırakmak için Bay Gıdık (Mr. Tickle) kollarına sahip olmam gerekirdi. Kendimi Emilia Clarke için kurşunların önüne attım ve o beni ortaya attı."


  • 3
    "Biliyorsunuz, benim yaptığıma dair bir kanıt yok. Öyleyse başkasını suçla! Avukatım olmadan hiçbir yorum yapmıyorum... Kesinlikle ürün yerleştirme değildi!" dedi.


  • 4
    Emilia Clarke daha önce Jimmy Fallon’un ABD’de yayımlanan programında şöyle konuşmuştu: "Geçenlerde Emmy Ödül Töreni öncesi bir parti yapmıştık ve o sahnede benim yanımda oturan, Varys’i canlandıran Conleth (Hill) beni kenara çekip dedi ki, ‘Emilia, sana bir şey söylemem gerekiyor canım. Kahve bardağı benimdi.'
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız