Game of Thrones'un bütçesini geçen yeni dizi Altered Carbon (2018'de başlayacak yeni yabancı diziler)

Yeni yabancı dizi izlemek isteyenler için her biri kış ekranının en çok adından söz edilen yapımı olmaya aday, birbirinden iddialı 19 diziyi derledik. İşte aralarında Game of Thrones’un ilk üç sezon bütçesinden daha fazla bütçeye sahip olan Netflix yapımı Altered Carbon'ın da olduğu o yabancı diziler...

Haberler 12.01.2018 - 15:34

  • 1

    Altered Carbon / Prömiyer tarihi: 2 Şubat

    Netflix’in en yüksek bütçeli dizilerinden olan Altered Carbon, Richard K. Morgan'ın ünlü siberpunk romanından uyarlanıyor; günümüzün 300 yıl sonrasında, insan zihinlerinin dijital olarak kopyalandığı ve bedenler arasında transfer edilebildiği bir dünyada geçiyor.

  • 2
    9-1-1 /  Prömiyer tarihi: 3 Ocak

    İnsanlar acil çağrı hattı 911’i aradıktan sonra neler olur? 9-1-1 bu serviste çalışan insanların çalışma hayatlarında ve özel hayatlarında yaşadıklarını ekrana yansıtıyor. Angela Bassett, Peter Krause ve Connie Britton yapımın başrollerindeki isimler.
  • 3

    The Alienist / Prömiyer tarihi: 22 Ocak

    Ünlü Caleb Carr romanından uyarlanan dizi, suçlu psikolojisi temasına sahip bir dönem dizisi. New York City’de meydana gelen seri cinayetleri çözmek için bir araya gelen ekip rolünde Daniel Bruhl, Luke Evans, Brian Geraghty ve Dakota Fanning’i izleyeceğiz.

  • 4
    Alone Together / Prömiyer tarihi: 10 Ocak

    Andy Samberg, Akiva Schaffer ve Jorma Taccone’den oluşan The Lonely Island’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, farklı geçmişlere sahip iki yakın arkadaşın Los Angeles’ta yaşadıkları eğlenceli maceraları ele alıyor. Showtime dizisi, ilk sezon prömiyerini dahi yapmamışken ikinci sezon onayını aldı.
  • 5
    A.P. Bio/ Prömiyer tarihi: 1 Şubat

    It's Always Sunny in Philadelphia ile tanınan Glenn Howerton’ın başrolde yer aldığı NBC dizisi, Harvard’dan kovulan ve hayalindeki işi kaybeden bir adamın, doğup büyüdüğü şehire geri dönmesini ele alıyor. Kadroda Patton Oswalt da var.
  • 6
    American Crime Story :The Assassination of Gianni Versace

    Prömiyer tarihi: 17 Ocak

    FX’in hit suç antolojisi American Crime Story'nin ikinci sezonuna dair detayları duymayan kalmamıştır. Gianni Versace cinayetini şöhret, medya ve seks temaları üzerinden de işleyecek olan dizi, geçtiğimiz günlerde Versace ailesinden ilk tepkiyi almıştı.
  • 7
    Bellevue / Prömiyer tarihi: 23 Ocak

    Ocak’ın son haftasında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve Bellevue’nün küçük bir kasabasında hayat bulan dizi, bir lise öğrencisinin kayıplara karışmasının ardından yaşananları ekrana getirecek. Sekiz bölümlük dizinin başrolünde dedektif performansıyla Anna Paquin var.
  • 8
    Black Lightning / Prömiyer tarihi: 16 Ocak

    The CW’nun en yeni süper kahramanı aynı zamanda ilk siyahi süper kahramanı olma özelliğine sahip. Kahramanlık geçmişini ardında bırakan bir lise müdürünün sahalara yeniden dönmesini konu eden dizi, kanalın en iddialı yapımlarından.
  • 9
    The Chi / Prömiyer tarihi: 7 Ocak

    Master of None'nın senaryosunu kaleme aldığı "Thanksgiving" adlı bölümüyle Emmy Ödülü’ne layık görülen Lena Waithe, son dönemde yeteneğiyle adından söz ettiren isimlerden biri. Waithe’nin yarattığı The Chi, Waithe’nin doğup büyüdüğü Chicago’da geçiyor ve bir grup siyahi gencin büyüme hikayesini ekrana yansıtıyor.
  • 10

    Counterpart / Prömiyer tarihi: 21 Ocak


    Berlin’de geçen ve başrolünde Oscar ödüllü J.K. Simmons’a yer veren casus geriliminin yürütücü yapımcısı ve yönetmeni, The Imitation Game ile Oscar Ödülü’ne aday gösterilen Morten Tyldum.

  • 11
    Good Girls / Prömiyer tarihi: 26 Şubat

    Mae Whitman, Christina Hendricks ve Retta gibi ünlü yüzleri bir araya getiren komedi dizisi, yerel bir marketi soyarak başlarını belaya sokan üç kadının maceralarını işliyor.
  • 12
    Grown-ish / Prömiyer tarihi: 3 Ocak’ta prömiyer yaptı

    Black-ish’in en büyük kızı Zoey’nin hikayesini ele alan Freeform dizisi grown-ish, Zoey’nin üniversiteye gitmesiyle yeni bir hayata adım atmasını ele alıyor. Yara Shahadi’nin olgun performansından övgüyle söz ediliyor.
  • 13
    LA to Vegas / Prömiyer tarihi: 2 Ocak’ta prömiyer yaptı

    Her hafta Los Angeles’tan Las Vegas’a seyahat eden uçuş ekibi ve bir grup tuhaf yolcunun hikayesi Fox’ta izleyici karşısına çıkıyor. Komedi dizisinin yürütücü yapımcıları arasında Will Ferrell da var.
  • 14
    Living Biblically / Prömiyer tarihi: 26 Şubat

    Baba olmaya hazırlanan sinema eleştirmeni, İncil’e göre yaşamaya karar verir... A.J. Jacobs'ın çok satan kitabından uyarlanan komedinin başlıca rollerinde Camryn Manheim, Ian Gomez, David Krumholtz ve Lindsey Kraft var.
  • 15
    The Looming Tower / Prömiyer tarihi: 28 Şubat
    Pulitzer ödüllü kitaptan uyarlanan on bölümlük seri, 11 Eylül’e giden süreçte, Usame bin Ladin ve El-Kaide tehdidine karşı CIA ve FBI arasında gelişen rekabete odaklanıyor.
  • 16
    Philip K. Dick's Electric Dreams / Prömiyer tarihi: 12 Ocak

    Philip K. Dick. ilhamıyla yola çıkan Philip K. Dick's Electric Dream’de yazarın "The Commuter" "Sales Pitch" ve "Exhibit Piece" gibi hikayeleri uyarlandı. Yürütücü yapımcılar arasında Battlestar Galactica'nın yapımcısı Ronald D. Moore, Bryan Cranston ve Michael Dinner var.
  • 17
    The Resident

    Prömiyer tarihi: 21 Ocak

    Bu yıl ekranın dikkat çeken hastane dizilerinden biri olmayı hedefleyen The Resident’ın başrollerinde Matt Czuchry, Emily VanCamp, Randolph Bell var.

  • 18
    Strike Back / Prömiyer tarihi: 2 Şubat

    Ekranlara yeniden geri dönen Strike Back, Section 20’nin yepyeni maceralarını ele alacak. Başlıca rollerde Warren Brown, Daniel MacPherson, Roxanne McKee ve Nina Sosanya var.
  • 19
    Waco / Prömiyer tarihi: 24 Ocak
    Paramount Network'ün yeni mini dizisi, kült lider David Koresh’i merceğe alıyor. Altı bölümden oluşan dizide başkaraktere Taylor Kitsch hayat veriyor. Ayrıca Michael Shannon’ı FBI arabulucusu Gary Noesner rolünde, Supergirl’le ünlenen Melissa Benoist’i ise David Koresh’in eşi Rachel Koresh rolünde izleyeceğiz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız