Game of Thrones’un Osha’sı Natalia Tena ile dans etmeye hazır mısınız? (Molotov Jukebox Türkiye turnesinde)

Game of Thrones’un Osha’sı Natalia Tena, grubu Molotov Jukebox ile Türkiye turnesinde! Jukebox; gypsy’den swing’e, latin soul ve calypso’dan disco’ya yayılan müzikleriyle yeni bir tarzı da ortaya çıkardı: Gypstep. Kışkırtıcılığın eğlenceye nasıl dönüştüğünü anlamak için Molotov Jukebox’ı canlı görmeli ve enerjilerine şahit olmalısınız. Tena müzik, oyunculuk ve grubu hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Haberler 19.04.2017 - 12:49

  • 1
    İşte Natalia Tena'nın Makaron'a yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

    İstanbul’a daha önce de geldiniz. Bu şehir için ne düşünüyorsunuz?

    Daha önce 5 kez geldim. Çılgın, egzotik bir şehir. Trafiğinin ne demek olduğunu ben de biliyorum ama mimari ve yemek kültürü açısından inanılmaz. Yeniden gelmek ve konser vermek çok güzel olacak. Herkes dans etmeye hazır olsun. Gelenleri müzikal bir tatile çıkaracağız.
  • 2
    Sizi konser vermek mi yoksa stüdyoda kayıt yapma aşaması mı daha çok heyecanlandıyor?

    Her ikisinin de kendine göre iyi veya kötü tarafları var. Ama şunu açıkça söyleyebilirim ki sahnede spot ışıkları altında terlemek, hep beraber o enerjiyi alarak dans etmek çok daha tatmin edici.
  • 3
    Kendinizi nasıl tanımlarsınız? Oyuncu mu yoksa şarkıcı mı?

    Kendimi bir aktris ya da müzisyen olarak tanıtmıyorum bile. Genellikle seyahatler, keşiflerim ve yemekler benim için daha önemli. Oyunculuk harika bi iş ama şarkı söylemek çocukluktan bu yana hep hayalimdi ve ailem bu konuda beni hep cesaretlendirdi.
  • 4
    Niçin çalmak için bu enstrümanı yani akordeonu seçtiniz?

    “Sirkte Geceler” adında bir oyunda yer almıştım. Oyunun yönetmeni bir sürü enstrüman getirmişti ve bizden birer tane seçmemizi istedi. Bir nedeni yoktu ama mini akordeonu görünce resmen aşık oldum. Uzun süredir piyano çalan biri için çok farklı bir enstrüman. O zamandan bu zamana akordeonumla sevgili gibiyiz. Bir kişiliği var ve hatta bir adı, Italian Stallion Stalone. Bir sürü anılarımız var ve ortaya harika şeyler çıkarıyoruz.
  • 5
    Harry Potter (Nymphadora Tonks karakteri) ve Game of Thrones (Osha karakteri) gibi oldukça popüler dizi ve filmlerde rol aldınız. Nasıl deneyimlerdi bunlar?

    Anlatamayacağım kadar büyük deneyimler, sayısız anılar yaşadım. Geriye dönüp baktığımda ne kadar da şanslıyım diyebiliyorum. İnanılmaz yetenekli insanlarla beraber harika işler yaptım, fantastik anlarım oldu.
  • 6
    KONSER TAKVİMİ

    * 26 Nisan-İzmir Ooze Venue

    * 28 Nisan-Dorock XL İstanbul

    * 29 Nisan-Ankara If Performance Hall
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız