George R.R. Martin: Kitap bitmeden House of the Dragon için senaryo yazmayacağım

Game Of Thrones'un (Taht Oyunları) yaratıcısı George R.R. Martin, yeni duyurulan Game of Thrones projesi House of the Dragon’a ilişkin konuştu. Usta yazar, "Yeni kitabım bitmeden  House of the Dragon için senaryo yazmayacağım" dedi.

Haberler 01.11.2019 - 09:50

  • 1
    Naomi Watts’lı Game of Thrones projesinin iptal edildiği bunun yerine Targaryen Hanedanı’na odaklanacak 10 bölümlük House of the Dragon’a yeşil ışık yakıldığı açıklandı.


  • 2
    Gelişmelerin ardından gözlerin çevrildiği George R.R. Martin, bloğunda kaleme aldığı yazıda, serinin uzun zamandır beklenen yeni kitabı The Winds of Winter’ı bitirmeden House of the Dragon için senaryo yazmayacağını belirtti.


  • 3
    Usta yazar şu ifadeleri kullandı: “(House of the Dragon’a) bir dereceye kadar dahil olmayı umuyorum. Kim bilir, eğer işler yolunda giderse Game of Thrones’un ilk 4 sezonunda yaptığım gibi birkaç bölümün senaryosunu bile yazabilirim”

    71 yaşındaki Martin yine de önceliğinin Winds of Winter’ı bitirip teslim etmek olduğunu vurguladı.


  • 4
    House of the Dragon George R.R. Martin’in Fire & Blood adlı kitabından uyarlanacak. Dizi Game of Thrones’taki olaylardan 300 yıl öncesini, Targaryen Hanedanı’nın hikayesini anlatacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız