Haftanın Filmleri (25 Mayıs 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girdi. Ceren Ala filmleri değerlendirdi. (Ceren.ala@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr 25.05.2018 - 07:19 Son Güncelleme : 25.05.2018 - 09:18

  • 1

    Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi

    Daha karanlık, puslu, hikayesi olan acayip bir iş Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi. Hangi hikayenin bu kadar filmi çekildi? Bütün dünyanın sosyal, kültürel ve ekonomik alanda varlık gösterdiği ve sürekliliği olan kaç yapı var? Her şeyin bu denli çabuk tükendiği bir evrende, zamanın ötesine geçebilen kaç film serisi var? Gerçekten çok acayip! Sinema sektörünü elinde bulunduranlar her yıl yeni bir "yahudi soykırımı" konulu film çekmek yerine bu sonsuz evrenin hikayesine dair filmler üretsinler. Alden Ehrenreich, Donald Glover, Woody Harrelson gibi isimleri buluşturan filmi Ron Howard yönetiyor.

    Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi fragmanı 

  • 2

    Hürkuş: Göklerdeki Kahraman

    Şener Şen’in “Vecihi” karakteri öylesine bir yerden gelmiyor. Ülkesine aşkla bağlı, çılgın, korkusuz Türkiye'nin ilk uçak tasarımcısı ve üreticisi Vecihi Hürkuş'un hayatını anlatıyor bu film. Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği filmde Survivor’da ter döken Hilmi Cem İntepe başrolde. Bence çok da başarılı. Birol Ünel, Bora Akkaş ve Murat Arkın da kadroda.

    Hürkuş: Göklerdeki Kahraman fragmanı 

  • 3

    Yol Arkadaşım

    En çok Acun Ilıcalı’nın “Artık hepimiz yolluyuz” dediği reklam anonsu sahnesine güldüğüm Yol Arkadaşım filmi yeniden vizyonda. BKM, filmlerini tekrar vizyona sokuyor. Hareket ve bereket anlamında güzel bir hamle bu. İbrahim Büyükak’ın mizah anlayışını sevenler, gitsinler derim. Oğuzhan Koç ve Emre Kınay’ın da kadroda olduğu filmi Bedran Güzel yönetiyor.

    Yol Arkadaşım fragmanı 

  • 4

    Azraille Dans

    Azraille Dans hayatını hırsızlık yaparak sürdüren; kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi'nin tamamen hayatının değişen öyküsünü anlatıyor. Sinan Bengier'i kameraman Cevat Kelle'den sonra Azrail olarak görmek isteyenler filmi izlesin! Sinan Uzun'un yönettiği filmde Bengier'e Yüksel Ünal, Tuğba Özay, Gazi Şeker ve Süreyya Kilimci eşlik ediyor.

    Azraille Dans fragmanı

  • 5

    Hiçbir Zaman Burada Değildin

    Eyalet senatörü Albert Votto’nun genç ve masum kızı kayboldu. Tabi ki acımasız, derinde bir yerlerde büyük bir acı saklayan, tek kişilik ordu, eski asker Joe devreye girer. Joaquin Phoenix'in başarıyla canlandırdığı rolünün yanı sıra İskoç kadın yönetmen Lynne Ramsay’in karanlığı incelikli anlatımıyla bir tül gibi sardığı sahneleri izlemek size keyif verecek.

    Hiçbir Zaman Burada Değildin fragmanı 

  • 6

    Kafir

    Yeni bir “cin” kabilesi geliyor! Hem de çok acımasızlar! Müstakil evlerinde yaşayan bir çiftin başına neler geliyor neler! Bir kere müstakil ev hayatı bize ters. Ayrıca İstanbul’da yaşayan ve aklını yitirmeyenler olarak biz de cin kabilesi sayılırız. Sırıtan efektler, yetersiz oyunculuklar... Hasan Gökalp’in yönettiği ikinci korku filmi. Filmlerin de rol de alıyor. İnanın bana yönetmenliği çok daha başarılı.

    Kafir fragmanı 

  • 7

    Küçük Cadı

    Cuma günü büyü yapması yasak olan cadılar, konuşan kuzgunlar, uçan süpürgeler, yemyeşil ormanlar, çocuklar... Mike Schaerer imzalı Küçük Cadı haftanın en izlenesi işlerinden. Karoline Herfurth filmin başrolünde.

    Küçük Cadı fragmanı 

  • 8

    Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya

    Tinker Bell'ın Kaptan Kanca'nın eline düşen Peter Pan ve arkadaşlarını kurtarmaya çalışmasını ele alan filmi Chandrasekaran G. yönetiyor.

    Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya fragmanı 

  • 9

    Yol Kenarı

    Tayfun Pirselimoğlu’nun gerçek hayatın içine yedirdiği fantastik kokuları izlemek çok keyifli. Onun gündelik hayata bakışı, aynılığın içinden çıkardığı sıradışı ayrıntıları kullanışı ve her seferinde biraz daha ustalaşmasını zevkle izliyorum. Ben O Değilim'de de Pirselimoğlu ile birlikte çalışan Andreas Sinanos'ın yine görüntü yönetmenliğini üstleniyor ve çok iyi bir çıkarıyor. Ercan Kesal, Tansu Biçer, Taner Birsel kadroda.

    Yol Kenarı fragmanı 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız