Iron Man rolü için düşünülen isimler

Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsukluk Savaşı) için nefesler tutuldu. 27 Nisan'da seyirciyle buluşacak filmin en dikkat çeken karakterlerinde biri Marvel evrenindeki ilk süper kahramanlardan Tony Stark, diğer adıyla Iron Man. Üstelik bu yıl aynı zamanda Iron Man'in ilk kez seyircilerle buluşmasının 10. yılı. 10 yıl önce vizyona giren film, Marvel Sinematik Evreni'ne start vermiş ve fantastik bir yolculuğun başlangıcını yapmıştı. Ancak seri için ilk düşünülen isim Robert Downey Jr. değildi. İşte Iron Man rolü için daha önce ismi gündeme gelen isimler...

Haberler 23.02.2018 - 11:48

  • 1
    Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsukluk Savaşı) filminde  Tony Stark/Iron Man rolüyle tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Robert Downey Jr'ın yerine daha önce farklı isimler düşünüldüğünü biliyor muydunuz? İşte beyazperde'nin derlediği ve Iron Man rolü için adı geçen o oyuncular...
  • 2
    Tom Cruise
    90'lı yılların sonunda, yani ilk Iron Man filminden 10 yıl önce, Görevimiz Tehlike serisinin yıldızı Tom Cruise Tony Stark rolüyle ilgilendiğini hatta filmin prodüksiyonunu bile üstlenmeyi düşündüğünü açıklamıştı. Ancak sonradan bu fikirden vazgeçmişti.


  • 3
    Hugh Jackman
    Sert mutant Wolverine'in ünlü beyaz perde temsilcisi de adamantium ve çelik zırhlı pençelerini Tony Stark'a atmış olabilir mi? Dedikodulara göre Hugh Jackman da milyoner dahi rolüyle ilgilenen isimler arasındaydı.

  • 4
    Nicolas Cage
    90'lı yılların sonunda ünlü oyuncu Nicolas Cage de Iron Man rolünün ilgisini çektiğini açıklamıştı. Çizgi roman hayranı olan Cage, aynı zamanda Superman, Aragorn ve Willy Wonka rollerine de ilgi duyduğunu belirtmişti.


  • 5
    Sam Rockwell
    Projenin başlangıcında komedyen Sam Rockwell, yönetmen Jon Favreau tarafından denemelere çağırıldı. Eğer rolü veya zırhı kazanamazsa, 2010 yılında Iron Man 2'de Robert Downey Jr.'ın karşısındaki kötü adam karakterini canlandırabilecekti. Rockwell böylece işadamı Justin Hammer karakterini canlandırdı.
  • 6
    Clive Owen
    "Günah Şehri", Children of Men ve "Closer" filmlerinde karşımıza çıkan İngiliz komedyen Clive Owen da Stark'ın süper zırhını giymesi için düşünülen isimler arasındaydı.
  • 7

    Timothy Olyphant

    Justified'ın Raylan Givens'ı Timothy Olyphant, daha önce hiç Marvel Sinematik Evreni'nde yer almamıştı. Bununla birlikte, proje geliştirilirken o da Tony Stark rolü için denemelere katıldı.

  • 8
    2008 yılından bu yana Marvel filmlerinde Tony Stark/Iron Man olarak rol alan ve seriyi bırakma sinyalleri veren Robert Downey Jr.  daha sonra geri adım atmıştı. Daha geçen sene gündeme gelen bu bu kriz tekrar yaşanırsa söz konusu isimlerden birinin Marvel evrenine katılması sürpriz olmaz. Şimdilik bunun önündeki tek engel Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsukluk Savaşı)  serisinin ilk fimli gibi duruyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız