Jessica Simpson hayatının dizisini çekiyor

Ünlü şarkıcı Jessica Simpson, hayatını anlatan kurgusal bir dizinin yapımcılığı ve senaryosuz bir belgeselin yönetmenliğini üstlenmek üzere Amazon ile anlaştığını açıkladı. 

Haberler 10.12.2020 - 08:43 Son Güncelleme : 10.12.2020 - 08:48

  • 1

    Ünlü şarkıcı Jessica Simpson, hayatını dizi yapıyor. 40 yaşındaki şarkıcı, ‘kurgusal’ bir dizinin yanı sıra anılarını içeren ‘Open Book’tan (Açık Kitap) ilham alan senaryosuz bir belgesel dizisinin yönetmenliğini yapmak için Amazon Stüdyoları ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

  • 2
    Simpson Instagram’dan, "Hikayemi ve kalbimi ekrana yansıtmak için Amazon Stüdyoları ile işbirliği yapmaktan onur duyuyorum. Yirmili yaşlarımın ortalarına ilişkin kurgusal bir dizinin yönetici yapımcılığını üstleneceğim. Senaryosuz belgesel dizinin ana bileşeni müzik ile ruhumu ve bakış açımı paylaşacağım iki makale olacak” açıklamasını yaptı.
  • 3

    Şarkıcı, hayat deneyimlerini paylaşmak için Amazon ile çalışmanın onun için doğru hareket olduğunu söyledi.

    “Amazon’un program ve dizilerinin büyük bir hayranıyım” diyen Simpson, “Bu benzersiz işbirliğinin armağanı, benim için hayata geçen en güzel hayal. İlk toplantımızdan bu ekibin her üyesiyle içgüdüsel bir bağ kurdum. Hayatımın bazı kısımlarının sıra dışı olduğunu biliyorum, ancak mücadelelerimin çoğunun evrensel olduğunu da biliyorum” ifadesini kullandı.
  • 4
    Simpson,  çıkardığı Open Book adlı anı kitabında, henüz 6 yaşındayken cinsel tacize uğradığını, ailesine anlattığında verdikleri tepkiyi açıklamış, bir dönem kendisini alkol ve ilaçlarla öldürmeye çok yaklaştığını dile getirmişti.
  • 5
    Kendisine beş yıl önce kitap yazması teklif edildiğini söyleyen Simpson, “Kendimi anlatma konusunda çok rahat hissetmiyorum. Korkunç bir yalancıyım” ifadesini kullanmış, kitabını Ocak 2020’de çıkarmıştı. Eric Johnson ile 2014’te evlenen Simpson’ın Maxwell (8), Ace (7) ve Birdie (1) adlarında üç çocuğu bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız