Keanu Reeves, Marvel ile görüştüğünü onayladı: Wolverine hayali gerçek mi oluyor?

The Matrix serisi ile kariyerinde zirve yapan, John Wick serisiyle de aksiyon filmlerinin yıldızı haline gelen Keanu Reeves, Marvel ile görüştüğünü doğruladı. Kariyeri boyuncu Wolverine karakteri canlandırma hayali olduğunu bilenen Canadalı oyuncunun hangi film ve rol ile süperkahraman evrenine gireceği ise şimdilik bilinmiyor.

Haberler 23.12.2021 - 14:07

  • 1

    Merakla beklenen Matrix Resurrections filminde bir kez daha Neo olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Keanu Reeves, Marvel Sinematik Evreni'nin başındaki isim olan Kevin Feige ile görüştüğünü doğruladı.

  • 2
    Reeves, Kevin Feige ile bir karara varamadıklarını ancak bir şey bulmak istediklerini söyledi
  • 3
    57 yaşındaki oyuncunun bu sözleri Keanu Reeves için uygun bir rol üzerinde çalışıldığı şeklinde yorumlandı.

  • 4

    Keanu Reeves'in Marvel Evreni ile ilgili sözleri heyecan yaratsa da hangi rolü üstleneceği tartışmaları beraberinde getirdi. Marvel filmlerinde oynayan çoğu başrolün stüdyonun projeleriyle ünlü olduğu, Hollywood'un zirvesindeki isimlerin de yan karakterler için kullanıldığı biliniyor.

  • 5

    Yine de bu Keanu Reeves'in Marvel ile ilgili ilk sözleri değil. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz günlerde Marvel filmlerinde yer almanın kendisi için bir onur olacağını söyledi

  • 6

    Reeves "Marvel'da gerçekten harika yönetmenler ve vizyonerler var. Daha önce hiç kimsenin yapmadığı bir şeyi yapıyorlar. Filmlerin büyüklüğü, hırsı ve prodüksiyonu açısından bu çok özel. Dolayısıyla bunun bir parçası olmak güzel olurdu" diyerek stüdyo hakkında övgülerde bulunmuştu.

  • 7
    Daha da önemlisi Keanu Reeves,'in şu ana kadar canlandırmak isteyip de bunu henüz gerçekleştiremediği tek rolün Wolverine olduğu biliniyor. Canadalı oyuncu, daha önce Frank Miller’ın yaratıcısı olduğu orijinal Marvel çizgi romanlarındaki X-Men mutantını canlandırmayı çok istediğini söylemişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız