La Casa De Papel'in yerine koyabileceğiniz diziler

Türkiye dahil tüm dünyada yankı uyandıran Netflix orijinal dizisi La Casa de Papel’in ikinci sezon bölümleri 6 Nisan’dan itibaren yayınlanacak. Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsızın, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesi'ne kilitlediği heyecan dolu dizinin yeni bölümlerini beklerken, onun yerine koyabileceğiniz 5 dizi önerisi…

Haberler ntv.com.tr 23.03.2018 - 15:42 Son Güncelleme : 23.03.2018 - 15:52

  • 1

    Peaky Blinders

    20. yüzyılın henüz başlarında İngiltere’nin Birmingham şehri. Gözünü yükseklere dikmiş acımasız mafya babası Tommy Shelby’nin hikayesi. Dört sezon. Cillian Murphy, Tom Hardy ve Adrien Brody’li.

  • 2

    Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

    Sıra dışı amatör dedektif Dirk ile gönülsüz asistanı Todd, karmaşık ve tehlikeli doğaüstü gizemleri gelişigüzel yöntemlerle çözmeye çalışıyorlar. Elijah Wood başrolde.

  • 3

    O Mecanismo

    Devletin petrol ve inşaat şirketleri üzerinden yolsuzluk yaptığı iddialarının soruşturulması sırasında Brezilya'da bir skandal patlak veriyor. Dizi gerçek olaylardan esinlendi. 23 Mart’ta Netflix’te başlıyor.

  • 4

    Manhunt: Unabomber

    2017 yapımı dizide halk, yaşanan saldırılar nedeniyle paniğe gark olmuş vaziyette ama FBI’ın elindeki ipuçları yetersiz. Bu nedenle yetkililer, Unabomber'ı bulmaya yardım etmesi için yeni tür bir profilciye başvuruyor.

  • 5

    American Vandal

    Yine ABD, yine bir okul baskını… Eylemin baş şüphelisi suçsuz olduğunu ileri sürer. Bunu kanıtlamak için de bir film yapımcısıyla işbirliği yapar.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız