Lady Gaga’nın Chromatica albümünün detayları sızdırıldı

Lady Gaga’nın corona virüs nedeniyle ertelediği 6. albümü Chromatica’nın detayları sızdırıldı. 34 yaşındaki şarkıcı; Ariana Grande, Blackpink ve Elton John ile işbirliği yaptığını doğruladı.

Haberler 24.04.2020 - 11:55

  • 1
    Dünyaca ünlü isimleri Tek Dünya: Hep Birlikte Evde (One World: Together At Home) konseriyle bir araya getirip corona virüsle mücadele için 127,9 milyon dolar bağış toplanmasına öncülük eden Lady Gaga'nın albüm detayları ortaya çıktı.

  • 2
    6. albümü Chromatica’nın çıkış single'ı Stupid Love'ı 28 Şubat 2020'de yayımlayan ancak corona virüs nedeniyle albümünü erteleyen 34 yaşındaki şarkıcı sızıntı kurbanı oldu. 19 parçadan oluşan liste sosyal medyadan yayıldı.
  • 3
    Gaga, hayranlarının ısrarı üzerine Amerikan perakende devi Target tarafından sızdırıldığı düşünülen listeyi Instagram hesabından doğruladı.
  • 4
    Chromatica albümü hakkında bir gönderi paylaşan Lady Gaga, albümdeki şarkı listesini gösteren fotoğrafa, Ariana Grande'yi Rain On Me , BlackPink'i Sour Candy, Elton John'u ise Sine From Above şarkılarının üstüne etiketleyerek yıldızlarla işbirliği yaptığını ilan etti.

  • 5
    Chromatica albümünün şarkı listesi şöyle:

    1. Chromatica I
    2. Alice
    3. Stupid Love
    4. Rain On Me (feat. Ariana Grande)
    5. Free Woman
    6. Fun Tonight
    7. Chromatica II
    8. 911
    9. Plastic Doll
    10. Sour Candy (feat. Blackpink)
    11. Enigma
    12. Replay
    13. Chromatica III
    14. Sine From Above (with Elton John)
    15. 1000 Doves
    16. Babylon
    17. Love Me Right (Bonus Track)
    18. 1000 Doves (Piano Demo) (Bonus Track)
    19. Stupid Love (Vitaclub Warehouse Mix) (Bonus Track)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız