Lost'tan sonra hayat var mı?

Lost'tan sonra hayat var mı?

Haberler 10.06.2010 - 17:39

  • 1

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Hakkındaki tartışmalar hâlâ sürse de Lost bitti. Dizinin başrollerini paylaşan oyuncuların bundan sonra ne yapacağı ise ayrı bir merak konusu. Evangeline Lilly, nam-ı diğer 'Çilli' Kate rolü ile oyunculuğa doymuş. Eski bir model olan Lilly, oyunculuğun onun için bir tutku olmadığını, artık gözler önünde olmak yerine normal bir hayat istediğini söylüyor. İşte diğer Lost yıldızlarının Lost'tan sonrası için planları...
  • 2

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Lost'un bitmesi Sawyer'ı oynayan Josh Holloway için, Tinseltown'a dönmek ve yeni bir büyük proje aramak anlamına geliyor. Oyunculuğu sevdiğini söyleyen aktör, iş bulamasa bile oyunculuğa devam etmeyi düşünüyor.
  • 3

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Jack karakterini canlandıran Matthew Fox'u her hafta ekranda izlemek artık mümkün olmayacak. Lost sonrası için planlarını anlatan Fox, artık TV projelerinde yer almayacağını açıkladı. Oyuncu bundan sonrasında sinema projelerinde yer almak istiyor.
  • 4

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Lost finalinde havada kalan cevapsız sorulardan mı bilinmez Locke'u oynayan Terry O'Quinn Havai'deki evinde dinlemeyi tercih ediyor. Aktörün adı dizide Ben Linus'ı oynayan Michael Emerson ile beraber oynayacağı bir proje için de geçiyor.
  • 5

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Dizide Koreli maço eşi canlandıran Daniel Dae Kim Havai'de kalıyor. Kalmasının Lost'la bir alakası yok, oyuncu CBS'in yeni dizisi Hawaii Five-O'nun çekimlerinde olacak.
  • 6

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Sun karakterini oynayan Yunjin Kim 'The Unconditional' filmi için kamera karşısına geçecek. Eğer bu proje başarıya ulaşmazsa elindeki boş vakti yeni evliliğin tadını çıkarmak için kullanacak.
  • 7

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Adanın gizemli doktoru Juliet yani Elizabeth Mitchell geçen yıldan beri rol almakta olduğu dizi projesine devam edecek. 'V' adlı dizi daha önce ülkemizde de yayınlan Ziyaretçiler'in yeni versiyonu...
  • 8

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Charlie karakterine hayat veren Dominic Monaghan bu sezon hem Lost'ta hem de Lost'un varisi olarak gösterilen Flashforward dizisinde oynuyordu. Ancak iki dizinin de bitmesinin ardından oyuncunun ne yapacağı bilinmiyor.
  • 9

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Lost'un çileli annesi Claire'i canlandıran Emilie de Ravin tüm bu dramadan bıkmış gözüküyor. Aktris 'Rouges Gallery' adlı bir aksiyon-komedi filminde yer alacak.
  • 10

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Adanın kilit karakterlerinden Hurley'i oynayan Jorge Garcia California'ya dönüyor. Aktör, "Lost sonrasında Los Angeles'a dönüp tekrar yeni projeler için seçmelere giren bir aktör olmak ilginç." diyor.
  • 11

    Lost'tan sonra hayat var mı?

    Lost'un Müslüman ülkelerdeki favori karakteri Iraklı devrim muhafızı Sayid'i oynayan Naveen Andrews'u hayranları yeniden ekranda görmek istiyor. Bu yıl 'Law & Order: SVU' polisiyede konuk oyuncu olarak rol alan aktörün yeni sezonda diziye kalıcı olarak katılabileceği konuşuluyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız