Magazin ve sanat turu (15 Ekim 2020) 

15 Ekim 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 15.10.2020 - 17:26

  • 1

    Kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesinde

    Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine ilk kez girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    2020 Billboard Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

    2020 Billboard Müzik Ödülleri, bir kısmı canlı, bir kısmı da önceden çekilmiş banttan yayınlarla dün gece sahiplerini buldu. Ödül töreninin yıldızı, 15 kategoride 16 adaylığı olan ve dokuz ödü kazanan Post Malone oldu. Kelly Clarkson, Demi Lovato, Doja Cat, Garth Brooks, Khalid gibi isimler gecede sahne performansı sergiledi. Töende 3 kasım'daki başkanlık seçimi öncesi Lizzo, Demi Lovato gibi ünlülerin "Oy ver" mesajları dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Jaimie Alexander metroda metroda

    Ünlü isimler de toplu taşıma araçlarına binerek seyahat ediyor. Son olarak yıldız oyuncu Jaimie Alexander metroda görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    BTS müzik grubu su markası çıkardı

    Bugüne dek pek çok markayla işbirliği yapıp aksesuardan oyuncağa giyimden mobil oyuna kadar ürünler çıkaran Güney Koreli pop müzik grubu BTS, kendi adını taşıyan ürünlere yenisini ekledi. İkonik K-pop grubu, BTS marka şişe suyunu çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Halsey'in İstanbul turu devam ediyor

    Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen yıldız şarkıcı Halsey, İstanbul turuna devam ediyor. Halsey gezdiği yerlerin fotoğraflarını 21,6 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 
  • 6

    Aldatma skandalının merkezindeki Lily James konuştu: Her zaman hatalar yapıyorum

    Evli oyuncu Dominic West ile Roma gezisinde samimi görüntüleri yayınlanan Lily James, verdiği röportajda, "Sanırım her zaman hatalar yapıyorum. Buna açıksanız, hatalarınızdan kurtulabilir ve onlardan ders alabilirsiniz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    James Van Der Beek ve ailesinin yeni hayatı

    Dawson's Creek adlı diziyle adını duyuran James Van Der Beek, karısı ve beş çocuğuyla birlikte yıllardır yaşadığı Los Angeles'ı terk edip Teksas'ta doğaya daha yakın yeni bir hayata başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Dünyanın en iyi 50 tatlısı

    CNN, dünyanın pek çok ülkesinden en iyi tatlıları seçti. Amerika'dan Avrupa'ya, Orta Doğu'dan Uzak Doğu'ya farklı tatlılardan oluşan listede Türkiye'den de tatlılar zirvede yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Beyazıt Öztürk'ten O Ses Türkiye açıklaması

    Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu O Ses Türkiye programında jüri koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk, yeni sezonda programın yapılıp yapılmayacağıyla ilgili konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Altın Portakal'a damga vuran Hayaletler uluslararası festivallerde

    BU yıl 57'ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Film Yarışması'nda En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere 5 ödül birden kazanan 'Hayaletler', Polonya'nın Varşova ve Belçika'nın Gent kentlerinde seyirciyle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Joaquin Phoenix yeni filminde Napolyon'u canlandıracak

    İki Oscar'lı oyuncu Joaquin Phoenix, Joker'deki başarısının ardından Napoleon Bonaparte'ın hayatını anlatan filmde başrolde yer alacak. Filmin yönetmen koltuğunda Ridley Scott var.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Şarkıcı Yavuz Bingöl'ün kardeş acısı

    Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl'ün, kanser tedavisi görürken yaşamını yitiren kız kardeşi Fatma Efsun Pul (51), Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde defnedildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Helenistik döneme ait bulgu

    Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki Apameia Antik Kenti antik tiyatrosunda yürütülen kazı çalışmalarında Helenistik döneme ait olduğu değerlendirilen "duvar" bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Özel öğrenciler antik tiyatrodaki kazı çalışmalarına katıldı

    Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Düzce Belediyesi, Batı Karadeniz’in tek antik tiyatrosu olan Konuralp Prusias ad Hypium Antik Kenti'nde kazı çalışmalarına devam ediyor. Düzce Belediyesi’ne ait Kusursuz Kafe’de çalışan özel öğrenciler, kazı alanına götürülerek çalışmalara katıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan düet kararı

    Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile stüdyoya girdi. Doğulu’nun yeni çıkaracağı albümle yakından ilgilenen oyuncu, hayranlarına bir de düet sürprizi yapacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Naim Süleymanoğlu adına kütüphane

    Bursa'da Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ne adının verildiği bir kütüphane kazandırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Uluslararası Nuh'un Ambarı (Ark of Taste) listesine Türkiye'den 76 ürün

    Merkezi İtalya'da bulunan Slowfood Biyoçeşitlilik Vakfı tarafından, dünya genelindeki yerel türleri korumak amaçlı oluşturulan ve 5 bin 323 ürünün bulunduğu Uluslararası Nuh'un Ambarı (Ark of Taste) listesinde, Boğatepe gravyer, İsot biber, Afyon kaymağı, İzmir boyoz, Şile kestane balı gibi Türkiye'den 76 yöresel ürün ve lezzet yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Vazelon Manastırı’nın restorasyonu başka bahara kaldı

    Anadolu'nun ilk manastırları arasında gösterilen Vazelon Manastırı için hazırlanan restorasyon projesinin bütçesinin Sümela Manastırı'na aktarıldığı ortaya çıktı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından reddedilen Vazelon Manastırı’nın restorasyon projesi yerine yol güzergahının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemesi için çalışma yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

    Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Batı Karadeniz’in Efes’i Konuralp Antik Kenti'ndeki kazılarda yeni bölümler ortaya çıktı

    Batı Karadeniz’in Efes’i olarak bilinen Konuralp Antik Kenti'nde ilmek ilmek işlenerek gerçekleştirilen kazı çalışmalarında yeni bir duvar ve tarihi eser parçaları bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Mimar Sinan'ın tarihi eseri Süleymaniye Külliyesi 463 yaşında

    Kanuni Sultan Süleyman'ın gücü ve Mimar Sinan'ın dehasının vücut bulduğu Süleymaniye Külliyesi, 463 yıldır İstanbul'un kalbinde adeta bir mühür gibi duruyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    100 kiloluk dev gravyer peyniri

    Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    Yeni Bir Ev Star TV'de başlıyor

    Sunuculuğunu Evrim Akın’ın üstlendiği  ’Yeni Bir Ev’ isimli yarışma programıyla hayaller gerçek oluyor ve ’ev ödülü’ için kıyasıya bir yarış başlıyor. Hayallerin yarıştığı ’Yeni Bir Ev’,  pazartesiden itibaren hafta içi her gün Star’da ekrana gelecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Dexter 7 yılın ardından 9. sezonuyla ekrana dönüyor

    Fenomen dizi Dexter, 7 yıllık bir aranın ardından yeni sezonuyla ekrana dönüyor. Seri katil dizisinin başrolünde yine Michael C. Hall yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde Beethoven hazırlıkları

    İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Ludwig van Beethoven'ın 250. doğum yılı dolayısıyla kutlamalara hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Meddahlık geleneğinin son temsilcilerinden Erol Günaydın anılıyor

    Yönetmen, senarist ve oyuncu Erol Günaydın, ölümünün 8. yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız