Margot Robbie, Karayip Korsanları'na farklı bakış açışı kazandırmak istiyor

Karayip Korsanları'nda (Pirates of the Caribbean) Johnny Depp'in, canlandırdığı Jack Sparrow'un yerine getirilen Margot Robbie'nin LGBT bir karakteri canlandırmayı istediği ve bu sayede seriye farklı bir bakış açışı kazandırmayı amaçladığı konuşuluyor. 

Haberler 09.12.2020 - 07:10

  • 1
    Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) serisinde Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandıran Johnny Depp’in yerine kısa süre önce Margot Robbie’nin geleceği açıklandı.

  • 2
    Independent'ın We Got This Covered’dan aktardığı habere göre yapıma yakın kaynaklardan biri Robbie’nin film serisine daha farklı bir bakış açısı kazandırmak istediğini ve LGBT bir karakter canlandırmayı arzuladığını söyledi.
  • 3
    Bahsi geçen kaynak "Margot, Karayip Korsanları filmindeki karakterinin LGBT olmasını istiyor" dedi.
  • 4
    Karayip Korsanları film serisi bugüne kadar farklı tarzda bir dizi korsanı beyaz perdeye taşımıştı dolayısıyla Morgot Robbie’nin isteğinin gerçekleşmesi imkansız görünmüyor.

  • 5

    Johnny Depp  The Sun gazetesine kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haberin yayımlanmasının ardından iftira davası açmış ve Londra’da görülen davayı kaybetmişti.  Mahkemede Depp’in eski eşi Amber Heard, ünlü oyuncunun kendisine pek çok farklı biçimde şiddet uyguladığını belirtmişti.  Mahkemeyi kaybetmesinin ardından Depp’in Karayip Korsanları’nın yeni filmlerinde ve Fantastik Canavarlar’da (Fantastic Beasts) yer almayacağı açıklanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız