Netflix’te The Crown dizisinin 5. sezon karmaşası

3. sezon bölümleriyle ekrana gelen The Crown dizisinin 4. sezonu çekim aşamasındayken 5. ve 6. sezondaki başrole dair yeni isim iddiası ortaya atıldı. Netflix, gelecek sezon çalışmaları iddialarını yalanladı. 

Haberler ntv.com.tr 22.11.2019 - 08:16 Son Güncelleme : 22.11.2019 - 08:26

  • 1
    Netflix’in sevilen dizisi The Crown’ın 3. sezonu henüz başlamışken 5. sezon tartışması alevlendi.
  • 2
    İlk iki sezonda ödüllü oyuncu Claire Foy’un ardından, 3. ve 4. sezonda Olivia Colman’ın üstlendiği Kraliçe Elizabeth rolünü 5. sezonda Imelda Staunton’un üstleneceği iddiası ortaya atıldı. İddia, İngiliz Daily Mail gazetesinde "özel haber" olarak duyuruldu.
  • 3

    Variety'nin haberinde de Netflix’ten yapılan açıklamaya yer verilerek iddia yalanlandı. Açıklamada, “Şu sıralar The Crown’ın 4. sezonunu çekiyoruz ve daha sonraki sezonlarla ilgili henüz bir çalışmamız yok. Dolayısıyla yeni kadroyla ilgili haberler spekülasyondan ibaret” denildi.

  • 4

    Kraliçe Elizabeth rolünü Olivia Colman’dan devralarak dizinin 5. ve 6. sezonlarında başrolde yer alacağı konuşulan Imelda Staunton, Harry Potter’da canlandırdığı Dolores Umbridge rolüyle hafızalara kazındı. Staunton ayrıca, Malefiz (Maleficent), Downton Abbey gibi son dönem filmlerinde de rol aldı.

  • 5
    Kraliçe’nin ilk taht yıllarını anlatan The Crown’ın 1. ve 2. sezonlarının ardından 3. sezon bölümleri 60’lı ve 70’li yıllara odaklanıyor.
  • 6

    Yeni sezonda Prens Phillip rolünü Matt Smith’ten Tobias Menzies devralırken, Kraliçe’nin kız kardeşi Prenses Margaret rolünü de Vanessa Kirby’den Helena Bonham Carter devraldı. Dizinin 3. sezonunda ayrıca Josh O’Connor (Prens Charles), Erin Doherty (Prenses Anne), Ben Daniels (Lord Snowdon), Jason Watkins (Başbakan Harold Wilson) ve Charles Dance (Lord Mountbatten) rol alıyor.

  • 7

    4. sezonu yapım aşamasında olan The Crown’ın henüz yayın tarihi açıklanmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız