Pera Müzesi'nde 23 Nisan heyecanı başlıyor

Pera Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları müzeye davet ediyor. Pera Eğitim, 21 Nisan günü “Zamanda Yolculuk” ve '"Masalın Perisi: Pera Müzesi"' adlı birbirinden renkli iki etkinlik düzenlerken, Pera Film 21-24 Nisan tarihleri arasındaki özgünlük ve yaratıcılığın coşkusunu yansıtan "Hayal Gücüm Benim Gücüm!" film programını sunuyor. Çocuk Bayramı kapsamındaki tüm etkinlikler ücretsiz gerçekleştiriliyor.

Haberler 18.04.2018 - 17:48

  • 1
    Pera Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak üzere birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Bayrama özel etkinliklerin ilk ayağını, Pera Eğitim'in çocuklara yönelik hazırladığı, kendilerini sanatla ifade edebilme ve müzeyi yaşayan bir mekân olarak deneyimleme fırsatı sunan iki ilham verici atölye oluşturuyor. Pera Film'in sunduğu ve etkinliklerin ikinci ayağını oluşturan film programı, yalnızca çocukları değil, gençleri ve yetişkinleri de yeni, sahici ve heyecan verici dünyalara götürüyor.
  • 2
    Pera Eğitim, Çağdaş Drama Derneği iş birliğiyle “Zamanda Yolculuk” başlıklı yaratıcı drama atölyesi düzenliyor. 7-12 yaş grubu için hazırlanan atölyede, yaratıcı drama yöntemiyle oyunlar oynanıyor, canlandırmalar yapılıyor. Çocuklar bu atölyeyle Pera Müzesi’ndeki tüm sergileri, yaratıcı dramanın büyülü oyunları eşliğinde gezerek, serginin serüvenine dahil oluyor. Atölye, 21 Nisan Cumartesi günü 10.30 - 13:00 saatleri arasında ücretsiz düzenleniyor.
  • 3
    SEIBA Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezi'nden iki anlatıcı ve bir müzisyenin katılımı ile gerçekleşen ''Masalın Perisi: Pera Müzesi'' başlıklı atölyede, çocuklar ve aileleri masalların dünyasında büyülü bir yolculuğa çıkıyor. Etkinlik kapsamında anlatılan masallar, müzenin ''Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar'' sergisinde yer alan eserlerden ilham alıyor. Müze mekânı ile masalların hayal mekânının iç içe geçtiği etkinlik, 21 Nisan Cumartesi günü 15.30 - 16.30 saatleri arasında ücretsiz gerçekleşiyor.
  • 4
    Pera Film, çocuk bayramına özel Hayal Gücüm Benim Gücüm! film programını sunuyor. Program kapsamında üç yapım gösteriliyor; Pıtırcık Tatilde (Laurent Tirard, 2014), Kabakçığın Hayatı (Claude Barras, Michael Sinterniklaas, 2014), Pan’ın Labirenti (Guillermo del Toro 2006).
  • 5

    ETKİNLİK PROGRAMI

    Eğitim Programı
    21 Nisan Cumartesi
    10:30 – 13:00 “Zamanda Yolculuk: Yaratıcı Drama”
    15:30 – 16:30 ''Masalın Perisi: Pera Müzesi''


    Film Programı
    21 Nisan Cumartesi
    14:00 Kabakçığın Hayatı (My Life as a Zucchini)
    16:00 Pan’ın Labirenti (Pan's Labyrinth)

    22 Nisan Pazar
    14:00 Pıtırcık Tatilde (Nicholas on Holiday)
    16:00 Kabakçığın Hayatı (My Life as a Zucchini)

    24 Nisan Salı
    17:00 Pıtırcık Tatilde (Nicholas on Holiday)
    19:00 Pan’ın Labirenti (Pan's Labyrinth)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız