Russell Crowe, Thor: Love and Thunder'da Zeus'u canlandıracak

Ünlü Hollywood yıldızı Russell Crowe, Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen yeni Thor filminde canlandıracağı süper kahramana dair açıklamalarda bulundu. 

Haberler 23.04.2021 - 13:52

  • 1

    Entertainment Weekly'nin haberine göre Joy Breakfast with The Murphys isimli podcast programına katılan Russell Crowe, Thor: Love and Thunder filminde Zeus'a hayat vereceğini duyurdu.

  • 2

    57 yaşındaki oyuncu,, Marvel filmine ve karakteri hakkında " Şimdi bisikletime bineceğim, Disney-Fox stüdyolarına gideceğim… ve yaklaşık 9.15'te, 4. Thor filminde Zeus olacağım. Bugün Zeusluğun son günü" açıklamasında bulundu. 

  • 3
    Geçen ay Deadline, Crowe'un Thor ekibine katılacağını duyurmuş ve karakterini "Eğlenceli küçük bir rol" diye nitelemişti.

  • 4
    Marvel çizgi romanlarında Zeus, İskandinav mitolojisinden alınmış Thor'un Asgardlılarına benzeyen, Yunan mitolojisinden esinlenerek hazırlanan Olimposluların kralı. Zeus'un Thor'a karşı ya da onunla birlikte savaştığı biliniyor bu da filme epey canlılık katabilir.
  • 5
    Taika Waititi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda Natalie Portman, Chris Hemsworth, Christian Bale gibi büyük isimler de yer alıyor. Thor: Love and Thunder'ın 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız