Sarah Jessica Parker'dan Kim Cattrall açıklaması: Bu hikayenin bir parçası değil (
Sex and the City geri dönüyor)

Sex and the City'nin yeniden seyirciyle buluşacağının açıklanmasının ardından başrollerden Sarah Jessica Parker projede yer almayacak Kim Cattrall hakkında konuştu. Parker, Samantha karakteri için "Bu hikayenin bir parçası değil" dedi.

Haberler 12.01.2021 - 14:30

  • 1
    Seyirciyle yeniden buluşacağını açıklanan ve hayranları tarafından büyük heyecan yaratan Sex and the City dizisinin yıldızı Sarah Jessica Parker proje hakkında konuştu.
  • 2
    Parker, Samantha karakterini canlandıran Kim Cattrall'ın projede yer almamasıyla ilgili "Bu hikâyenin parçası değil ama o nereye gidersek gidelim bizim bir parçamız olacak" ifadelerini kullandı.
  • 3
    Sarah Jessica Parker ile arasının iyi olmadığını daha önce açık bir şekilde paylaşan Kim Cattrall'ın projede yer almayacak olması dizinin hayranlarını da üzdü.
  • 4
    Sosyal medyada bir kullanıcı Parker'a Cattrall'ın eksikliğiyle ilgili ne düşündüğünü sorması üzerine, Parker eski rol arkadaşı hakkında "Ondan hoşlanmıyor değilim. Ben bunu hiç söylemedim. Asla da söylemem" ifadelerini de kullandı.
  • 5
    Kim Cattrall son olarak Sex And The City'nin ikinci filminde yer almış ve dizinin bitmesinden yıllar sonra rol arkadaşlarının hiç biriyle yakın olmadığını dile getirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız