Sertab Erener'den İngilizce şarkıda rap sürprizi

Sertab Erener, salgın nedeniyle çıkışını ertelediği Who’s Gonna End adlı İngilizce şarkısının 12 Haziran’da yayınlanacak yeni albümünde yer alacağını açıkladı: “Öyle güzel oldu ki. Başı rap ve müziği duymanız lazım.”

Haberler 30.04.2020 - 11:16

  • 1
    Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye, sosyal medyada Yeni Ufuklar COVID-19 Sohbetleri serisi başlattı. Proje kapsamında önceki akşam Instagram’da yapılan canlı yayına Sertab Erener konuk oldu.
  • 2
    UNDP Türkiye İyi Niyet Elçisi Mert Fırat’ın sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, karantina günlerine ilişkin şunları söyledi: “Bu ömre bir depandemi sığdırmış olduk. Annemi çok özledim. Ne kadar korunursak o kadar hızlı atlatacağız. Bunun bilinciyle evde oturuyoruz.”

  • 3
    Müzik çalışmalarından da bahseden Sertab Erener, Who’s Gonna End adlı İngilizce şarkısının çıkışının salgın nedeniyle ertelendiğini açıkladı:
  • 4
    “15 Mayıs’ta single’ım çıkıyor. Adı Bu Dünya. İngilizce şarkım Who’s Gonna End var bir de. Öyle güzel oldu ki. Aslında planlarımız çok büyüktü. Amacımız şarkıyı İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçında lanse etmekti. 3-4 yıllık projenin sonuna gelmiştik. Onu da 12 Haziran’da çıkacak albümümde kullanmaya karar verdim. Başı rap ve müziği duymanız lazım”


  • 5
    Sertab Erener, koronavirüsle mücadelede ön cephede savaşan sağlık çalışanları için şöyle dedi: “Ben profesyonel hastayım. Çocukluğumdan bu yana doktor ve hemşirelerleyim. Verdikleri emeği iyi biliyorum. Onlar kanatsız melekler. Onları pamuklara sarmamız, iyi bakmamız lazım.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız