Sherlock'un yeni sezon finali için sürpriz karar

Martin Freeman ve Benedict Cumberbatch’in sinema projeleri nedeniyle ekranlara uzun bir ara veren Sherlock, 4. yeni sezonuna 1 Ocak 2017'de başlıyor. En çok beklenen diziler listesinde zirvede yer alan Sherlock, yeni sezonun son bölümünde beyazperde sürpriz yapacak.

Haberler 10.12.2016 - 13:06 Son Güncelleme : 10.12.2016 - 13:08

  • 1
    2017’nin ilk gününde The Six Thatchers ile ekranlarda olacak olan Sherlock'un yeni bölümlerinden resmi görseller yayınlandı.
  • 2
    IMDb'de yayınlanan fotoğraflarda Mary, Watson ve Sherlock bir bebekle aynı karede görülüyor.
  • 3
    Yeni sezon fotoraflarıyla aynı zamanda kötü adamı canlandıracak olan ünlü İngiliz oyuncu Toby Jones’un karakteri de izleyicilere "merhaba" diyor.
  • 4
    Sherlock'un yeni sezonu İngiltere’deki hayranlarını daha da sevindirecek. Üç bölümlük dördüncü sezonun final bölümü The Final Problem, BBC One’daki gösterimiyle eş zamanlı olarak İngiltere’deki seçili sinemalarda sadece bir geceliğine gösterilecek.
  • 5
    The Abominable Bride için yapılan benzer uygulamanın başarısı üzerine hayata geçecek tek günlük Sherlock gösterimi, aralarında Cineworld, Odeon, Picture House, Vue, Empire, Omniplex, Showcase ve Everyman’in de yer aldığı 300 seçili sinemada 15 Ocak günü gerçekleşecek.
  • 6
    Sherlock, Mark Gatiss tarafından televizyon için geliştirilen Sir Arthur Conan Doyle'ın aynı adı taşıyan romanlarına dayalı İngiliz televizyon dizisidir.  Serinin 90 dakikalık ilk bölümü 25 Temmuz 2010 günü BBC One televizyon kanalında, "Mini-Dizi" olarak yayınlanmaya başladı. Ancak gördüğü büyük ilgi sonucunda diziye devam edilmesine karar verildi. Dizinin 2. sezonu 1 Ocak 2012'de başladı. 15 Ocak 2012'de yayınlanan 6. bölüm ise 2. sezonun final bölümü olarak seyirciyle buluştu.

    Dizinin en son 3.sezonu yayınlandı. 4.ve 5.sezon onayı verildi ve yeni sezonun 1 Ocak 2017'de başlayacağına açıklandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız