Spider-Man: No Way Home'un fragmanı internete sızdırıldı

Başrolünde Tom Holland'ın oynadığı Spider-Man: No Way Home'un fragmanı sızdırıldı. TikTok'ta ortaya çıktı ve hızla viral hale gelen görüntüleri kaldırmak için harekete geçen Sony, kısa süre sonra resmi fragmanı yayınladı. 

Haberler 24.08.2021 - 11:29

  • 1

    Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen 4. aşama filmlerinden Spider-Man: No Way Home'un fragmanı, resmen yayınlanmasına kısa süre kala sızdırıldı. Düşük kaliteli, bitmemiş fragmanın görüntüleri TikTok'ta yayınlandı.

    Spider-Man: No Way Home fragmanı / Tıkla İzle

  • 2
    Fragman, Tom Holland'ın bir tür kimlik krizinden geçtikten sonra Peter Parker/Örümcek Adam olarak geri döndüğü ve Örümcek Adam kimliğinin çok açık bir şekilde ortaya çıktığını gösteriyor.
  • 3
    Sızdırılan fragman aynı zamanda, Tony Stark/Iron Man'in Örümcek Adam: Eve Dönüş filminde görüldüğü gibi akıl hocası rolünü üstlenmesi beklenen Doctor Strange'i de gösteriyor.

  • 4
    Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında, Spider-Man'le ilgili içeriğin, aylarca süren bilgi kuraklığını protesto eden bir hayran çığlığına dönüşmesi üzerine Sony harekete geçti. Firma sızıntının paylaşıldığı tüm videoları ihbar etme ve telif hakkı talep etme girişiminde bulundu.

  • 5
    The Hollywood Reporter'a göre, fragman içeriden biri tarafından sızdırıldı ve fragmanı oynatan başka bir telefonun ekranından dolaylı olarak kaydedildi. Gelişmeler üzerine Sony resmi fragmanı yayınlamak zorunda kaldı.


  • 6

    Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) ve Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home) filmlerinin devamı niteliğindeki Spider-Man: No Way Home 17 Aralık 2021'de seyirciyle buluşacak.


    Spider-Man: No Way Home fragmanı / Tıkla İzle

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız