The Crown'daki rolünü Olivie Colman'a kaptıran Claire Foy konuştu

The Crown’un dizisinde canlandırdığı Kraliçe II. Elizabeth rolünü üçüncü ve dördüncü sezon için İngiliz aktris Olivia Colman'a devreden Claire Foy sessizliğini bozdu.

Haberler 31.10.2017 - 10:56

  • 1
    Netflix’in eleştirmenlerden tam puan alan dönem dizisi ​​The Crown​'un​ ​başrolünde oyuncu değişikliğine gidildi. Altın Küre ödüllü İngiliz aktris ​​​​Olivia Colman'ın hikayenin gelecek sezonlarında Kraliçe Elizabeth’i canlandıracağı açıklandı.
  • 2
    İngiliz aktris Olivia Colman konu hakkındaki sessizliğini bozdu. Başarılı aktris, rol için Olivia Colman’ın harika bir seçim olduğunu ve onun adına çok mutlu olduğunu söyledi. Foy, oyuncu değişiminin yaşanacağını uzun zamandır bildiğini, rol için Colman'ın adının geçtiğini ikinci sezon hazırlıklarına başladıklarında duyduğunu ve heyecanlandığını belirtti.
  • 3
    Colman’ı hem sıradışı bir oyuncu hem de sıradışı bir insan olarak nitelendirilen Foy, dizideki performansını izlemek için sabırsızlandığını da ekledi.
  • 4
    Peter Morgan’ın imzasını taşıyan The Crown, Kraliçe II. Elizabeth’in hükümdarlığının hikayesini ele alıyordu. Morgan yakın zamanda, ilerleyen sezonlarda karakterlerin yaşlanmasına paralel olarak dizinin oyuncu kadrosunun da yenileneceğinin sinyallerini vermişti. Kraliçe Elizabeth rolünü geçtiğimiz iki sezonda Claire Foy üstlenmişti. Genç oyuncu başarılı performansıyla Emmy, Altın Küre ve SAG adaylıkları kazandı.
  • 5
    The Crown’un ikinci sezonu 8 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak. Henüz üçüncü ve dördüncü sezon siparişleri verilmemiş olsa da yaşanan değişiklik ve görüşler dizinin kesin olarak devam edeceği yönünde.
  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız