Yaz aylarının merakla beklenen en iyi filmleri

Yaz aylarında sinema salonları daha tenha olsa da bu yaz vizyona girecek filmler salonların dolmasını sağlayacak gibi görünüyor. İşte 2017 yaz aylarında vizyona girecek en iyi filmler...

Haberler ntv.com.tr 04.04.2017 - 12:36 Son Güncelleme : 04.04.2017 - 12:43

  • 1

    THE BEGUILED

    Clint Eastwood'un 1971 yılı klasiğini Sofia Coppola yeniden çevirdi. Film, yaralı bir Birleşmiş Milletler askerinin kız okuluna sığınmasını konu ediniyor.

    Gösterim tarihi: 30 Haziran

  • 2

    WONDER WOMAN

    Başrolde Gal Gadot’nun yer aldığı kadın süper kahraman filmi Wonder Woman, dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalmasıyla gelişen olayları ele alıyor.

    Gösterim tarihi: 2 Haziran

  • 3

    MY COUSIN RACHEL

    Daphne du Maurier'in 1951’de basılan romanına dayandırılan film, Philip'in, eşinin ölümünde parmağı olduğunu düşündüğü kadından intikam almak istemesine rağmen aralarında karşı konulmaz bir çekim oluşmasını ele alıyor.

    Gösterim tarihi: 14 Temmuz

  • 4

    ROUGH NIGHT

    Scarlett Johansson’ın başrolde yer aldığı film, bir kız grubu eğlenmek için erkek striptizcileri izlerken kazayla striptizcilerden birinin ölmesiyle gelişen olayları ele alıyor.

     Gösterim tarihi: 30 Haziran

  • 5

    INGRID GOES WEST

    Sürekli olarak saplantılarıyla başa çıkmak zorunda olan, psikolojik olarak rahatsız Ingrid Thorburn’un hikayesini anlatan filmin başrollerinde  Aubrey Plaza ve Elizabeth Olsen yer alıyor.

    Gösterim tarihi: 4 Ağustos

  • 6

    ÖRÜMCEK ADAM: EVE DÖNÜŞ

    Filmde, 15 yaşında bir lise öğrencisi olan haliyle görünen Örümcek Adam’ı  Tom Holland  canlandırıyor.

    Gösterim tarihi: 7 Temmuz

  • 7

    VALERIAN VE BİN GEZEGEN İMPARATORLUĞU

    Dane DeHaan, Cara Delevingne ve şarkıcı Rihanna’yı bir araya getiren film, Alpha şehrini ve tüm evrenin geleceğini kurtarmak isteyen Valerian ve Laureline’in hikayesini anlatıyor.

    Gösterim tarihi: 28 Temmuz

  • 8

    ATOMIC BLONDE

    Antony Johnston'ın aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerinde Charlize Theron ve James McAvoy’un yer aldığı film, Berlin Duvarı'nın çöküşü ve süper güç birliklerinin değiştirilmesi arifesinde MI6'in en ölümcül suikastçısı Lorraine Broughton’un başından geçenleri anlatıyor.  

    Gösterim tarihi: 28 Temmuz

  • 9

    A GHOST STORY

    Yakın zamanda ölmüş, beyaz çarşaflı bir hayaletin evine dönerek karısına ulaşmaya çalışmasını anlatan filmin başrollerinde Casey Affleck ve Rooney Mara yer alıyor.

    Gösterim tarihi: 7 Temmuz

  • 10

    DUNKIRK

    Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı'nın kaderini belirleyen olaylardan biri olan Dunkirk Tahliyesi ile ilgili olan filminin başrollerinde Mark Rylance, Kenneth Branagh ve Tom Hardy yer alırken, filmin kadrosunda ayrıca ilk kez film deneyimi yaşayan One Direction grubu üyesi Harry Styles da bulunuyor.

     Gösterim tarihi: 21 Temmuz

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız