Yeni James Bond bir kadın mı olacak?

Daniel Craig'in son kez James Bond'u canlandırdığı 25'inci Bond filmi No Time to Die'ın ardından yeni 007'nin bir kadın olacağı tarışmasına serinin yapımcısı noktayı koydu.

Haberler ntv.com.tr 16.01.2020 - 10:21

  • 1

    Daniel Craig’in beşinci ve son kez James Bond’u canlandırdığı 25'inci Bond filmi No Time to Die'ın ardından yeni James Bond’un kim olacağı sorusu gündemden düşmüyor.

  • 2
    Tom Hardy, Idris Elba, James Norton, Tom Hiddleston, Damien Lewis gibi isimlerin yeni James Bond adayı olarak konuşulmasının yanı sıra bir kadının James Bond’u canlandıracağı da sık sık gündeme geldi.
  • 3
    Hatta role talip olduğunu açıklayan son isimlerden biri Game of Thrones’un yıldızı Emilia Clarke oldu. Role aday bir başka kadın oyuncu olarak Gillian Anderson’ın adı geçti.
  • 4

    "JAMES BOND BİR ERKEK OLACAK"

    Bond serisinin yapımcısı Barbara Broccoli, “James Bond herhangi bir renkte olabilir ama bir erkek olacak” diyerek tartışmaya noktayı koydu. Broccoli, “Kadınlar için yeni karakterler yaratmamız gerektiğine inanıyorum. Bir erkek karakteri kadın oyuncunun canlandırmasıyla ilgilenmiyorum. Bence kadınlar bundan çok daha ilginç” dedi.

  • 5

    Daniel Craig’in son 007 filmi No Time to Die nisan ayında gösterime giriyor.

    NO TIME TO DIE FRAGMANI (İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız