Yenilmezler'de dengeler değişiyor: Captain Marvel kötü karakter oluyor

Günümüz sinemasını adeta egemenliği altına alan Marvel Sinematik Evreni yeni dönem için planladığı filmlerde süper kahramanlar arasındaki dengelerin değişeceği iddia edildi. Brie Larson'ın canlandırdığı  Captain Marvel'in yeni filmlerde kötü karakter olacağı konuşuluyor. 

Haberler 03.03.2020 - 15:01

  • 1

    Dünya çapında bir 1 milyar 128 milyon gişe hasılatı elde ederek 2019'un en başarılı filmlerinden biri olarak gösterilen Captain Marvel'ın devam filmi için hazırlıklar devam ederken, Yenilmezler (Avengers) serisi için yeni bir iddia gündeme geldi. We Got This Covered’ın kendi kaynaklarına dayandırdığı habere göre Marvel, bir sonraki Yenilmezler filminde Captain Marvel’i kötü karakter yapacak. 

  • 2
    Stüdyonun, filmin konusu için Captain Marvel’in kötü bir karaktere dönüştüğü çizgi romandan ilham alacağı konuşuluyor.
  • 3

    Buna göre Captain Marvel, X-Men: Dark Phoenix'te Sophie Turner'ın hayat verdiği Jean Grey gibi uzaydan gelen düşman bir varlıkla karşı karşıya kalacak. Bu varlık Carol Danvers'ı yani Captain Marvel'i ele geçirecek ve onu şu anda olduğundan çok daha güçlü hale getirecek.

  • 4

    Bu gelişmenin işaretinin Avengers 5’in finalinde verileceği ardından olayların Captain Marvel 3’te işleneceği ve süper kahramanın muhtemelen sonunda normale döneceği belirtiliyor.

  • 5

    Captain Marvel’ın, Marvel Sinematik Evreni’nin 5. evresinde iki süper kahraman ekibinin liderliğini yapacağı hatta Örümcek Adam (Spider Man) ile birlikte serinin yeni yüze olacağı iddialar arasında. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız