Zayn Malik'ten Grammy Ödülleri için rüşvet suçlaması

İngiliz şarkıcı Zayn Malik (28) pazar gecesi sahiplerini bulacak müziğin Oscar'ları olarak görülen Grammy Ödülleri öncesi, ödül akademisini rüşvet almakla suçladı.

Haberler 11.03.2021 - 08:04

  • 1
    Müzik dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan Grammy Ödülleri için geri sayım başladı. Ödüllerin bu yılki kazananları 15 Mart'ta online bağlantılarla verilecek. Herkes, sonuçları büyük bir merakla beklerken, genç müzisyen Zayn Malik'ten çarpıcı bir çıkış geldi. Model Gigi Hadid ile ilişkisinden Khai adını verdikleri bir kız bebek sahibi olan Malik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Grammy'ye de onunla bağlantılı olan herkese de... "diye başlayan öfke dolu bir paylaşım yaptı.

  • 2
    Grammy ödüllerinin dağılımının şaibeli olduğunu ileri süren Malik, el sıkışıp hediyeler gönderenlerin kazanma şansı olduğu ileri sürdü. Zayn Malik "Gelecek yıl size bir sepet şekerleme göndereceğim" diye yazdı.
  • 3

    TAYLOR SWIFT DÜETİYLE ADAY OLMUŞTU


    Genç yaşında One Direction grubuyla adını duyuran Zayn Malik, solo kariyerinde üç albüm yayınladı. Fakat bunların hiçbiri Grammy'ye aday gösterilmedi. Sadece Taylor Swift ile düet yaptığı I Don't Wanna Live Forever ödüle aday gösterildi.


  • 4

    ZAMANLAMA UYGUN OLMADIĞI İÇİN İDDİASI


    Zayn Malik'in oca ayında yayınladığı Nobody Is Listening adlı albümü ise koşullara uygun olmadığı gerekçesiyle bu yıl Grammy adayları arasına alınmadı. Bu yılki adayların 31 Ağustos'a kadar yayınlanmış olması gerekiyordu. Zayn Malik, tartışma konusu olan ilk tweet'inin ardından bir mesaj daha paylaştı. Orada da bir önceki paylaşımının kişisel olmadığının altını çizerek ödüllerle ilgili yeterince açıklık ve şeffaflık olmadığını ileri sürdü.

  • 5
    Grammy ile ilgili eleştireler yapan tek müzisyen Zayn Malik değil. The Weeknd, Drake ve Halsey de benzer yorumlarda bulunmuştu. The Weeknd de bu yıl Grammy adayları arasında yer almamasını bir tür dışlanma olarak nitelendirmişti.
  • 6
  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız