14 Şubat Sevgililer Günü'nde gidilecek en özel mekanlar

Yılın en romantik günü 14 Şubat yaklaşıyor. Sevgilinizle baş başa hoş vakit geçirerek aşkınızı tazeleyebileceğiniz bir yer arıyorsanız Brandlifemag.com editörlerinin seçtiği bu mekanlar eşsiz atmosferleri, Sevgililer Günü'ne özel lezzetler sunan menüleri, konaklama paketleri ve diğer sürprizleri ile 14 Şubat’ta sizi romantizmin doruklarına çıkaracak.

Haberler 20.01.2020 - 10:42 Son Güncelleme : 05.02.2020 - 10:56

  • 1

    Hilton İstanbul Bosphorus

    Hilton’un Bosphorus Terrace Restaurant’ında ışıl ışıl İstanbul manzarası ile tango melodileri buluşuyor. Yemek öncesi Lobby Lounge’da canlı piyano performansı eşliğinde kokteylinizi yudumlayacak, ardından dilerseniz zengin çeşitliliği ile baş döndüren akşam yemeği büfesinin, dilerseniz masanıza servis edilecek beş çeşitten oluşan menünün tadını çıkaracaksınız. Bu özel gecede yemeğinize tutku dolu tango ezgi eşlik edecek.

  • 2

    argos in Cappadocia

    Sevgililer Günü’nü Kapadokya’nın büyülü havasında bir rüyaya dönüştürmek isterseniz ‘Dünyanın En Romantik Otelleri’ arasında gösterilen ve karlar altındaki Güvercinlik Vadisi ile Erciyes Dağı manzarasına sahip konumda bulunan argos in Cappadocia en iyi alternatif olacak. Doğal mağara süitlerden veya özel teraslı taş konaklardan birinde konaklama, iki kişilik özel kahvaltı, masaj ve şarap tadımı içeren özel pakete elbette ödüllü Seki Restaurant’ta romantik bir akşam yemeği de dahil.

  • 3

    La Petite Maison

    Güney Fransa mutfağından ilham alan lezzetleriyle ünlü La Petite Maison’un Sevgililer Günü için hazırladığı özel menüsünü 13-17 Şubat tarihleri arasında tadabilirsiniz. Sizi Fransız Rivierası’nda romantik bir yolculuğa çıkaracak bu menüde, executive şef Moreno Polverini’nin mevsimsel malzemeler ile hazırladığı başlangıçlar, ana yemek olarak Josper fırında istakoz ya da erik soslu kızarmış yarım ördek, tatlı olarak ise The Garden of Lovers yer alıyor. La Petite Maison’un rahat ve samimi ortamında değerli anlar yaşayacak ve eşsiz lezzetler tadacaksınız.

  • 4

    The Ritz-Carlton, İstanbul

    Atelier Real Food adlı restoranda kaz ciğeri, soslarla tatlandırılmış çıtır karidesler, kuşkonmaz ve yer alması püresi ile sunulan bonfile ve brisket gibi enfes tatların bulunduğu enfes bir akşam yemeği yerken, size Orka White Trio orkestrasının akustik performansı eşlik edecek. Dilerseniz yemeğin ardından tüm zamanların en sevilen aşk şarkıları eşliğinde Bleu Lounge’da eğlenceli bir akşam geçirmeye devam edebilirsiniz. İstanbul’un en lüks otellerinden The Ritz-Carlton sevgililere 14 Şubat özel menüsünün yanı sıra, spa ve konaklama gibi seçenekler içeren romantik paket seçenekleri de sunuyor.

  • 5

    Lacivert

    Boğaz’ın tam kıyısındaki eşsiz konumu ve hizmet kalitesiyle İstanbul’un en seçkin duraklarından biri olan Lacivert, executive şefi Hüseyin Ceylan ve ekibi tarafından hazırlanan özel menüsü ile Sevgililer Günü’ne lezzet katacak. yer elması çorbası, susam ve haşhaşla kaplanmış, mühürlenmiş tuna balığı ve safranlı deniz mahsullü risotto ile başlayan menü, et ve balıktan oluşan ana yemek alternatifleriyle devam ediyor ve ballı bademli krokanlı aşk pastası ile sonlanıyor. Eşsiz bir manzara eşliğinde unutulmayacak bir Sevgililer Günü yemeği Lacivert’te.

  • 6

    The Populist

    Şehrin sosyalleşme noktası The Populist’in 14 Şubat’a özel hazırladığı menüde craft tatlar ve imza lezzetler öne çıkıyor. Başlangıçlarda enginarlı dip ve peynirli pizzetta, ana yemekte cheesburger, tütsülenmiş tavuk veya çedar peynirli brisket sandviç seçenekleri yer alırken, profiterol ise özel sosuyla damaklarınızda unutulmaz bir tat bırakacak. The Populist’in dinamik ve genç atmosferinde, iyi müzik eşliğinde, bol eğlenceli bir 14 Şubat akşamı geçirebilirsiniz.

  • 7

    Conrad İstanbul Bosphorus

    Conrad İstanbul Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen çiftleri, Boğaz manzarası ile büyüleyen Summit Bar&Terrace'a bekliyor. Conrad şefleri tarafından geceye özel hazırlanan, aşkınıza lezzet katacak “Be My Valentine” menüsüne canlı caz performanslarının eşlik edeceği gecede dileyen çiftler, Conrad İstanbul Bosphorus’ta konaklama ayrıcalığını da yaşayabilir.

  • 8

    Adatepe Ida Blue

    Antik çağlardan bu yana saklı ve romantik cennet olan Adatepe’de yer alan Ida Blue, sizi özel olarak hazırlanacak yöresel ve antik efsanevi lezzetleri içeren menüsünü şömine başında tatmaya davet ediyor. Yemeğin fonunda ise aşkınızı doruğa çıkaracak müzikler olacak. 11-17 Şubat tarihleri arasında deneyimleyebileceğiniz Aşk Ritüelleri Programı’nda ayrıca antik aşk efsaneleri turları, Zeus Altarı’nda Hera’ya Gün Doğumu Aşkı, Adatepe Köy Aşkı ve terapi niteliğindeki Orman Banyosu (Foresting) gibi Kaz Dağları’na özgü deneyimler de bulunuyor. Kekik, lavanta ve adaçayı kokularıyla huzur vaadeden Ida Blue’nun bahçesinde sükunet ve romantizmi aynı anda yaşayacaksınız.

  • 9

    NG Sapanca Wellness & Convention

    Hem doğanın kalbinde terapilerle tazelenmek hem de romantik bir Sevgililer Günü kaçamağı yapmak isterseniz NG Sapanca Wellness size özel paketler sunuyor. Her şeyin düşünüldüğü bir gece konaklamalı bu pakette, odaya köpüklü şarap ve çikolata ikramı, romantik aşk şarkılarının seslendirileceği gala yemeği, sabah kahvaltısı ve ardından masaj yer alıyor. Baştan sona yenilenmek, kendinizle sevdiğinizi şımartmak ve unutulmaz iki gün geçirmek için kusursuz bir plan.

  • 10
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız