Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda rakibi kimler olabilir? (2. turda muhtemel rakipler)

Şampiyonlar Ligi'de G Grubu 5. karşılaşmasında Portekiz temsilcisi Porto'yla berabere kalan Beşiktaş, Son 16 turuna grup lideri olarak katılmayı garantiledi. İşte muhtemel rakipler...

Haberler 23.11.2017 - 00:51

  • 1

    BEŞİKTAŞ LİDER VE SERİBAŞI

    Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş Porto ile berabere kalarak puanını 11'e çıkardı ve grup lideri olarak bir üst tura çıkmayı garantiledi. Porto 7 puanla ikinci sırada yer aldı.
  • 2

    LEIPZIG MONACO'YU DEPLASMANDA YENDİ

    Grubun diğer maçında Leipzigi deplasmanda Monaco'yu 4-1 yendi ve puanını 7'ye çıkardı.
  • 3

    BEŞİKTAŞ'IN GRUBUNDA PUAN DURUMU

    Beşiktaş, gruplardaki 6. haftada deplasmanda Leipzig ile karşılaşırken Porto ise kendi sahasında Monaco ile karşılaşacak. G Grubu'nun ikincisi son maçlardan sonra belli olacak. Monaco 5. maçlar sonunda Avrupa'ya veda etti.
  • 4

    RAKİP İKİNCİLERDEN BİRİ

    Beşiktaş grubu lider bitirdiği için ikinci tur kurasına birinci torbadan seribaşı olarak girecek. Dolayısıyla Beşiktaş, Şampiyonlar ligi ikinci turunda diğer grupların ikincilerinden biriyle eşleşecek.
  • 5

    SON 16'DA AYNI ÜLKE TAKIMLARI BİRBİRİYLE EŞLEŞEMİYOR

    İkinci turda statü gereği aynı ülke takımları birbiri ile eşleşemiyor. Bu durumda gruplarından 1. ve 2. olarak çıkma ihtimali bulunan İngiliz, İspanyol, İtalyan takımları birbiriyle eşleşemeyecek.
  • 6

    KESİNLEŞEN TEK MUHTEMEL RAKİP REAL MADRİD

    E, F, ve H gruplarında 5. maçlar tamamlandı. H Grubunu Tottenham'ın ardından ikinci bitirmesi kesinleşen İspanyol Real Madrid, Beşiktaş'ın kesinleşen ilk muhtemel rakibi oldu. 
    Bayern Münih, Juventus, Roma, Chelsea, Liverpool, Sevilla gibi Avrupa'nın dev takımları da Siyah-beyazlıların son 16 turundaki muhtemel rakibi olmaya aday kulüpleri.
  • 7

    İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OLASI RAKİPLERİ

    İşte Şampiyonlar Ligi'nde diğer gruplardaki puan durumu ve Beşiktaş'ın olası rakipleri;
  • 8

    BASEL VEYA CSKA (İKİSİ DE UYGUN)

    A Grubu'nda Manchester United grup liderliği için en avantajlı takım. Grup ikinciliği için ise CSKA Moskova ve Basel çekişiyor. Son hafta maçlarında Basel deplasmanda Benfica ile karşılaşırken CSKA Moskova deplasmanda Manchester United ile karşılaşacak.
  • 9

    BÜYÜK OLASILIK BAYERN MÜNİH

    B Grubu'nda PSG ve Bayern Münih Son 16 Turu'na kalmayı garantiledi. İkili averajda 3 gol önde olanPSG deplasmanda karşılaşacağı Bayern Münih karşısında 4 fark yememesi halinde grup lideri olacak.
  • 10

    CHELSEA VEYA ROMA OLABİLİR

    C Grubu'nda 10 puanla grup lideri olan Chelsea son hafta kendi sahasında 6 puanlı Atletico Madrid ile karşılaşacak. Roma'nın son hafta maçında Karabağ'ı yenmesi halinde Chelsea ve Roma ilk iki sırayı alacak.
  • 11

    JUVENTUS İKİNCİLİK PEŞİNDE

    D Grubu'nda Barcelona bir üst tura grup lideri olarak çıkmayı garantiledi. Son hafta maçında Juventus deplasmanda Olympiakos'u yenerse grup ikincisi olacak.
  • 12

    BU GRUP KARIŞIK

    E Grubu'nda 5. hafta maçları sonunda Liverpool 9, Sevilla 8 ve Spartak Moskova 6 puanda yer alıyor. Son hafta Liverpool, kendi sahasında S.Moskova ile karşılaşırken Sevilla deplasmanda Maribor ile oynayacak.
  • 13

    SHAKTAR VEYA NAPOLİ

    F Grubu'nda Manchester City grup lideri olarak bir üst tura çıkmayı garantiledi. Temsilcimiz Beşiktaş'ın rakibi Shakhtar Donetsk veya Napoli olacak. 9 puanlı S.Donetsk son maçta kendi sahasında Manchester City ile karşılaşacak. 6 puanlı Napoli deplasmanda Napoli ile karşılaşacak.
  • 14

    REAL MADRİD KESİNLEŞTİ

    Tottenham, 13 puanla grup lideri olarak Son 16 Turu'na katılacak. Grubu ikinci bitirmeyi garantileyen Real Madrid, Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasında.
  • 15

    ŞAMPİYONLAR LİGİ 6. HAFTA TAKVİMİ

    Gruplarda son 2 hafta karşılaşmaları 21-22 Kasım ve 5-6 Aralık tarihlerinde oynanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız