Manchester United'ın Mourinho tercihine iki farklı bakış

2015'in aralık ayında Chelsea ile yollarını ayıran Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Manchester United ile görüşüyor...

Haberler Anadolu Ajansı 25.05.2016 - 11:09

  • 1
    2015'in aralık ayında Chelsea ile yollarını ayıran Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Manchester United ile görüşüyor.  (Mourinho fotoğrafları Londra'dan)
  • 2
    Pazartesi günü iki sezondur takımı çalıştıran Hollandalı Louis van Gaal ile yollarını ayıran Manchester United ile Mourinho arasındaki
    gelişmelere, dünya futbolunun iki önemki isminden farklı değerlendirmeler geldi.
  • 3
    İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, geçen sezon kimliğini kaybeden Manchester United'ın için, Jose Mourinho'nun çok iyi bir tercih olduğu görüşünde.

    İngiliz basınına konuşan Ancelotti, Portekizli meslektaşının Premier Lig'i çok iyi bildiğini belirterek, "Bence iyi bir birliktelik. Mourinho, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisi ve Manchester United'ın şu anda kendisini ileriye taşıyacak bir teknik direktöre ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
  • 4
    Mourinho ile geçmişte iyi ilişkilere sahip olduğunu ancak basın üzerinden bazı tartışmalar yaşadıklarını hatırlatan 56 yaşındaki
    Ancelotti, ortak arkadaşları vasıtasıyla hala iletişimlerini sürdürdüklerini kaydetti.
  • 5
    Manchester United'ın efsane oyuncularından Eric Cantona ise, Guardian gazetesine konuştu.

    Pep Guardiola'nın Manchester'a geldiğini ancak yanlış takımda olduğunu savunan Cantona, "Guardiola, Johan Cruyff'un manevi oğlu.
    Manchester United'ı değiştirebilecek tek adam" dedi.
  • 6
    Cantona, "Mourinho'yu seviyorum ancak oynattığı futbolun Manchester United'a uygun olduğunu düşünmüyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız