Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta geride kaldı.

Haberler 06.05.2013 - 12:34

  • 1

    Şampiyon Galatasaray

    Akıtılan terler, harcanan emekler bugünler içindi. Sivas'ı 4-2 yenen Galatasaray, şampiyonluk turu attı, 19 zaferle lig tarihinin zirvesine oturdu.
  • 2

    Şampiyon Galatasaray

    7.dakikada kaleyi hafif sağ çaprazdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına Selçuk İnan geçti. Barajın üzerinden yaptığı şık vuruş ağlarla topu filelerle buluşturdu ve Galatasaray 1-0 öne geçti. 

    53'te Eboue'nin ara pasıyla savunma arkasına koşu yapan Burak Yılmaz altı pasın gerisinde sağ çaprazdan sert bir vuruş yaptı ve topu ağlarla buluşturdu.
  • 3

    Şampiyon Galatasaray

    60. dakikada Selçuk İnan bir kez daha sahneye çıktı. İkinci golün asistini yapan Eboue'nin pasıyla rakip yarı alanda topla buluşan Selçuk İnan rakibi Jan Rajnoch'un üzerinden topu aşırtıp kendine boş alan yarattı. Ceza alanı yayı üzerinden yaptığı sert şut ağlarla buluştu ve Galatasaray bu mükemmel golle 3-0 öne geçti.
  • 4

    Şampiyon Galatasaray

    75. dakikada Felip Melo'nun şık pasını göğsüyle kontrol eden Umut Bulut bekletmeden savunma arkasına topu yuvarladı. Savunma arkasına iyi bir koşu yapan Burak Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlarla buluşturdu.
  • 5

    Şampiyon Galatasaray

    80.dakikada Aatif Chahechouhe'nun ceza sahası girişinde sol çaprazdan yaptığı vuruş Galatasaray savunmasından döndü. Ardından ceza alanı dışında topla buluşan Kadir Bekmezci topu kontrol etti ve kaleye müthiş bir şut çekti. Kaleci Muslera'nın müdahalesine rağmen top filelerle buluştu ve skor 4-1'e geldi.
  • 6

    Şampiyon Galatasaray

    70'de oyuna giren Umut Bulut, 88. dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve sarı-kırmızılılar kalan dakikaları 10 kişi tamamladı.  

    90+3'te Ziya Erdal'ın pasıyla ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Cihan Özkara kaleye şık bir vuruş yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 4-2 sona erdi.
  • 7

    Başkentte sessiz gece

    Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği ile Kasımpaşa, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla iki takımda Avrupa yolunda yara alırken, Gençlerbirliği puanını 44 Kasımpaşa ise 47'ye çıkardı.
  • 8

    Başkentte sessiz gece

    65. dakikada Abdurrahman'ın sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Uche'nin kafasında, meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.
  • 9

    Başkentte sessiz gece

    84. dakikada Gençlerbirliği, Vleminckx ile öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Tosic'in soldan ortasında penaltı noktasına koşu yapan Vleminckx, topa ayak ucuyla dokundu. Meşin yuvarlak, sol yan direğin hemen yanından yerden auta gitti.
  • 10

    Kadir Has'ta 3 puan Kayserispor'un

    Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor, Kadir Has Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti ve ilk 4 şansını devam ettirdi. Trabzonspor'un 3 maçlık galibiyet serisi de Kayseri'de sonlandı.
  • 11

    Kadir Has'ta 3 puan Kayserispor'un

    Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda da iyi bir oyun sergileyen Kayserispor, aradığı golü mücadelenin 63. dakikasında buldu. Gelişen Kayserispor atağında sol kanattan ceza sahası içine kadar inen Bobo pasını ceza sahası içindeki Diego Biseswar'a verdi. Bomboş pozisyonda kalan Diego Biseswar meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.
  • 12

    Kadir Has'ta 3 puan Kayserispor'un

    76.dakikada sol kanatta topla buluşan Diego Biseswar ceza sahasına girmeden ceza sahası içindeki takım arkadaşı Bobo'ya veriyor pasını,  düzgün vuruşla yerden köşeye gönderdiği top filelerle buluştu ve Kayserispor farkı ikiye çıkardı.
  • 13

    Kadir Has'ta 3 puan Kayserispor'un

    Konuk takım Trabzonspor'u umutlandıran gol ise 88'de geldi. Olcan Adın, muhteşem bir gole imza attı ve aradaki farkı 1'e indirdi. Ceza sahasına doğru hareketlenen Olcan Adın ceza sahasına girmeden hafif sağ çaprazdan vuruşunu yaptı ve güzel bir gole imza attı.
  • 14

    Sestak attı, Ordu düştü

    Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Avrupa kupalarına katılma hesabı yapan Bursaspor, ligde kalma mücadelesi veren Orduspor'a konuk oldu. Sestak'ın 2 golle yıldızlaştığı karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 4-2 kazandı.
  • 15

    Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

    Ligde kalma umutlarını sürdürebilmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Orduspor, 10. dakikada Ali Çamdalı ile 1-0 öne geçti. Orduspor'un gol sevinci uzun sürmedi. Golden 2 dakika sonra 12. dakikada deplasman ekibi Bursaspor, Sebastian Pinto'nun gölüyle 1-1'lik eşitliği sağladı. İlk yarının bitimine 2 dakika kala 43. dakikada Karadeniz temsilcisi Bogdan Stancu ile birkez daha üstünlüğü eline geçirdi. Ceza yayı üzeriende topla buluşan Stancu nefis bir şutla takımını 2-1 öne geçirdi.
  • 16

    Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

    İkinci yarıya Bursaspor etkili başladı. Yeşil-beyazlılar, 56. dakikada Fernando Belluschi ile maçta tekrar dengeyi sağladı ve skor 2-2 oldu.   Karşılaşmanın 60. dakikasında Orduspor'da ilk golün sahibi Ali Çamdalı ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
  • 17

    Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

    Bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Bursaspor, 75. dakikada Stanislav Sestak ile 3-2 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra birkez daha sahneye çıkan Sestak skoru 4-2 yaptı.   2010-11 sezonu sonunda 26 yıllık hasretine son vererek Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren mor-beyazlılar, aldığı yenilgiyle 2'nci sezonunda bitime 2 hafta kala matematiksel olarak ligden düştü.
  • 18

    Kartal, Avrupa semalarında

    Ligin 32. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'u Niang ve Mustafa Pektemek'in golleriyle 2-1 mağlup eden Beşiktaş sezonun bitimine 2 hafta kala Avrupa kupalarına katılmayı garantiledi.
  • 19

    Kartal bileti kaptı

    Beşiktaş kalesine etkili gelen Es Es 36. dakikada Özgür ile öne geçmeyi başardı. Tello'nun ara pasında Özgür, topla buluştu. Beşiktaş ceza sahasına hızla giren Özgür, meşin yuvarlağı kaleci Cenk'in sağından ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi.
  • 20

    Kartal bileti kaptı

    Fernandes'in kullandığı serbest atışta Sivok, topa iyi yükseldi. Sivok'un kafa vuruşunda kaleci Boffin'in bloke ettiği top, Niang'ın önünde kaldı. Niang'ın şutunda meşin yuvarlak fileleri havalandırdı ve skora eşitlik geldi.
  • 21

    Kartal bileti kaptı

    Beşiktaş, 76. dakikada Mustafa Pektemek ile aradığı galibiyet golünü buldu. Savunma arkasına koşu yapan Mustafa'ya atılan pasta Mustafa topu iyi takip etti. İlk vuruşunda Boffin'den dönen topu Mustafa ikinci vuruşunda ağlara gönderdi.
  • 22

    Sane, Elazığspor’u uçurdu

    Spor Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor, Mersin İdman Yurdu’nu Tidiane Sane’nin golleriyle 2-0 mağlup etti ve puanını 41’e yükseltti.
  • 23

    Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

    7. dakikada konuk takımın sağ kanattan Serdar ile geliştirdiği atak sonrası ceza sahası içinde topla buluşan Sane'nin şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.
  • 24

    Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

    81. dakikada konuk takımın geliştirdiği kontratakta topla buluşan Sane, Sinan'a pas verdi. Ceza yayı üzerinde yeniden topla buluşan Sane, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkardı.
  • 25

    Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

    Bu sonuçla S.B. Elazığspor puanını 41’e yükseltirken Mersin İdman Yurdu 22 puanda kaldı.
  • 26

    Karabükspor evinde yıkıldı

    Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Kardemir Karabükspor bu mağlubiyetle ligde kalma yolunda önemli bir yara aldı.
  • 27

    Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

    Gaziantepspor bu galibiyetle puanını 42'ye çıkartırken, ligde kalma mücadelesinde büyük bir darbe alan Kardemir Karabükspor ise 37 puanda kaldı.
  • 28

    Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

    9. dakikada sol kanattan yapılan ortada, defansta Mabiala'nın topu ıska geçmesi sonucu kaleci Bora ile karşı karşıya kalan Cenk Tosun, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.
  • 29

    Spor Toto Süper Lig'de otuz ikinci hafta

    78. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Turgut'un ortaya çevirdiği topla buluşan Cenk Tosun, boş kaleye topu göndererek takımının ve kendinin ikinci golünü kaydetti.
  • 30

    Antalya, Akhisar'ı ateşe attı

    Gol düellosunda son gülen Medical Park Antalyaspor oldu. Rakibini 4-3 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar puanını 44’e yükseltirken, Akhisar Belediyespor 36 puanla küme düşme hattında yer aldı.
  • 31

    Antalya, Akhisar'ı ateşe attı

    37. dakikada Ömer Şişmaoğlu'nun pasında, ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Koray Arslan'ın topun gelişine sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve Antalya’yı öne geçirdi.
  • 32

    Antalya, Akhisar'ı ateşe attı

    Mücadelenin ikinci devresi gol düellosuna sahne oldu. 52. dakikada karşılaşmaya hızlı başlayan Medical Park Antalyaspor'un geliştirdiği atakta kendi kazandığı topla ceza sahası içine giren Tita, altı pas üzerindeki takım arkadaşı Isaac'e topu aktardı. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Oğuz'un sağından filelere gitti.   59. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan konuk takım oyuncusu Gekas, topu göğsüyle hemen yanındaki Ahmet'e indirdi. Bu oyuncu yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve farkı bire indirdi.
  • 33

    Antalya, Akhisar'ı ateşe attı

    72. dakikada Akhisar Belediyespor’da serbest vuruşu kullanan Sonko'nun ceza sahası içine yaptığı ortaya iyi yükselen Uğur Demirok'un kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve skora denge geldi.   83. dakikada Tita'nın kullandığı korner atışında, ceza sahası içinde Akhisar Belediyesporlu oyuncu Merter'in ters vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti.
  • 34

    Antalya, Akhisar'ı ateşe attı

    90. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Murat Duruer pasını Tita'ya aktardı. Bu futbolcu meşin yuvarlağa bekletmeden vurarak, skoru 4-2'ye taşıdı.   Uzatma dakikalarında Uğur Demirok'un kullandığı serbest vuruşta, Medical Park Antalyasporlu Koray Arslan ters bir vuruşla top kendi kalesine gönderdi ve maçın skorunu belirledi.
  • 35

    F.Bahçe ikinciliği de tehlikeye attı

    Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilen Fenerbahçe, şampiyonluğu resmen yitirmesinin ardından, lig ikinciliğini de riske attı.
  • 36

    F.Bahçe ikinciliği de tehlikeye attı

    36.dakikada orta sahada topla buluşan Tayfun Pektürk Fenerbahçe savunmasının arkasına koşu yapan arkadaşı Ömer Can Sokullu'ya çok güzel bir pas attı. Ömer Can Sokullu kaleci ile karşı karşıya kaldı ve güzel bir vuruşma takımını öne geçirdi.
  • 37

    F.Bahçe ikinciliği de tehlikeye attı

    90.dakikada Edin Visca'nın taşıdığı topta bekletmeden altı pas üzerine çevirdi. Savunmada Mehmet Topuz topa yatarak uzaklaştırmak isterken topu kendi kalesine gönderdi ve maçın skorunu belirledi.
  • 38

    F.Bahçe ikinciliği de tehlikeye attı

    Üçüncü sıradaki Beşiktaş, Eskişehirspor'u 2-1 yenince, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını bitime 2 hafta kala 3'e düşürdü. Ligde kalma mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Fenerbahçe karşısında çok önemli 3 puan elde etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız