Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı)

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam sahasında Paris Saint Germain (PSG) ile karşı karşıya gelecek. Oynanan ilk maçta PSG'yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Barcelona, bu akşam taraftarı önünde kazanmak ve adını yarı finale yazdırmak istiyor. Peki, Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberler 16.04.2024 - 11:48

  • 1
    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu rövanş maçında bu akşam Barcelona taraftarı önünde PSG ile kritik bir maça çıkacak. İlk maçı deplasmanda yenerek saha avantajını eline alan Barcelona, bu akşam skor üstünlüğünü korumak ve yarı final biletini kapmak için sahada olacak. Peki, Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?
  • 2

    BARCELONA-PSG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

    Avrupa'nın büyük organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları bu akşam oynanacak. Çeyrek final maçında Barcelona, sahasında PSG'ye konuk edecek.

    Barcelona-PSG karşılaşması 16 Nisan Salı günü saat 22.00’da başlayacak. Mücadele Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.
  • 3

    BARCELONA TURU GEÇMEK İSTİYOR

    Opta verilerine göre, Şampiyonlar Ligi eleme turlarında PSG ile oynadığı son dokuz maçın sadece ikisini kaybeden Barcelona (4G 3B), 2014/15 çeyrek finalinin ardından ikinci kez rakibiyle eşleştiği bir turda her iki ayağı da galibiyetle geçmek istiyor.
  • 4

    BARCELONA'YA BERABERLİK YETECEK

    PSG'nin stadında oynanan çeyrek final ilk karşılaşmasında rakibini deplasmanda mağlup eden Barcelona, PSG karşısında taraftarı önünde tur atlamak istiyor. Barcelona her türlü beraberlik ve galibiyet durumunda adını yarı finale yazdıracak.

    PSG’nin ise tur atlaması için sahadan en az iki farklı galibiyetle ayrılması gerekiyor. Fransız ekibi tek farklı galibiyet alması durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadığı takdirde yarı finale yükselen takımı penaltı atışları belirleyecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız