Fenerbahçe Beko-Valencia basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (THY Avrupa Ligi)

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nin 4'üncü haftasında İspanya ekibi Valencia'yı bu akşam sahasında ağırlayacak. THY Avrupa Ligi'nin ilk 3 haftasında 3 galibiyet alan temsilcimiz Fenerbahçe, Valencia'yı da yenerek galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko-Valencia basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberler ntv.com.tr 20.10.2022 - 15:14

  • 1
    THY Avrupa Ligi'nin 4'üncü haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, sahasında İspanya'nın zorlu ekibi Valencia ile karşı karşıya gelecek. Son olarak bir başka temsilcimiz Anadolu Efes ile karşılaşan Valencia mücadeleyi 92-91 kazanmıştı. Peki, Fenerbahçe Beko-Valencia basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
  • 2

    FENERBAHÇE BEKO-VALENCİA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

    Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında bugün İspanya'nın Valencia Basket ekibini konuk edecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak müsabaka bu akşam saat 20.45'te başlayacak.

    Mücadele S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
  • 3

    FENERBAHÇE LİGE İYİ BAŞLADI

    Lige oldukça etkileyici bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, zorlu karşılaşma öncesinde çıktığı 3 müsabakayı da kazanmayı bildi.
  • 4

    İLK 3 MAÇINDA RAKİPLERİNİ RAHAT GEÇTİ

    Fenerbahçe Beko, ligdeki ilk maçında Bayern Münih'i deplasmanda 74-62, ikinci maçında Maccabi Playtika'yı sahasında 86-71 yendi.

    Sarı-lacivertliler, 3. maçında ise dün sahasında Fransız temsilcisi ASVEL'i 84-63 mağlup etti.
  • 5

    VALENCİA, ANADOLU EFES'İ MAĞLUP ETTİ

    Valencia Basket ise ligdeki ilk galibiyetini dün deplasmanda Anadolu Efes karşısında 92-91'lik skorla aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız