2013'ün en beğenilen küçük tabletleri

Genel kullanım ve e-kitap okumak için en iyi tabletler.

Haberler 06.11.2013 - 09:48

  • 1

    Google Nexus 7

    Son derece keskin görüntü sunan full HD ekrana, yüksek işlemci performansına ve uzun batarya ömrüne sahip olan Nexus 7, 300 doları bulmayan fiyatıyla da en iyi küçük tablet seçeneklerinden birini oluşturuyor. 4.3 inç ekranlı, 32 GB/4G LTE modeliyle öne çıkan Nexus 7, microSD girişine sahip değil.
  • 2

    iPad Mini

    Aşırı ince ve hafif olmasının yanı sıra tasarımıyla dikkat çelen iPad Mini, kaliteli çekim sunan kamerası, yüksek dahili bellek içeren modelleri ve opsiyonel LTE anteniyle kullanım fonksiyonları yüksek bir cihaz. 7.9 inç ekrana sahip olan cihaz A5 işlemci kullanıyor.
  • 3

    Amazon Kindle Fire HDX 7

    Yüksek hızıyla internette gezinmeyi ve uygulamaları keyifli bir hale getiren Kindle Fire, aydınlatması ve yüksek göntü kalitesi sunan ekranıyla da e-kitap okumak için ideal.
  • 4

    Samsung Galaxy Tab 3

    İyi tasarım, yüksek performans ve canlı renklere sahip ekranıyla öne çıkan Galaxy Tab 3, 8 inç ekrana sahip. Birçok içeriğe sahip tabletin fiyatı da 300 dolar civarında.
  • 5

    Samsung Galaxy Note 8

    Tasarımıyla göz dolduran Note 8, S pen kalemiyle geliyor. microsD ile dahili belleği artırılan Note 8, Watch On özelliğiyle bir kumanda ve video içeriği yönetme platformuna dönüşebiliyor.
  • 6

    Barnes & Noble Nook HD

    Oldukça ince ve hafif olan Nook HD, yüksek görüntü kalitesiyle e-kitap okumak için en iyi tercihlerden biri. Nook HD microSD girişiyle 8 GB’la yetinemeyenlere çözüm sunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız