Microsoft artırılmış gerçeklik cihazı Hololens, Türkiye'ye geliyor

Microsoft, Windows 10 ile çalışan artırılmış gerçeklik cihazı Hololens’in kullanılabilirliğini birçok Avrupa ülkesini kapsayacak şekilde genişletti. HoloLens, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 29 ülkede kullanıma sunuluyor.

Haberler 01.11.2017 - 15:14

  • 1

    Microsoft’un geliştirdiği, artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanarak çalışanların ve işletmelerin zamandan ve paradan tasarruf etmesini sağlayan HoloLens’in resmi olarak bulunduğu ülkelerin sayısı artıyor. 

  • 2

    Microsoft, HoloLens'i Avrupa'da aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 29 yeni pazara getireceğini açıkladı. 

    Türkiye, Ortadoğu pazarında HoloLens’i kullanıma sunan ilk ülke olacak.

  • 3

    Microsoft HoloLens ve Windows Deneyimlerinden Sorumlu Genel Müdürü Lorraine Bardeen, konuyla ilgili olarak, “Microsoft olarak, tüm bireylerin ve kurumların daha fazlasını başarması için destek olmayı misyon edindik. Artırılmış ya da karma gerçeklik, dünya çapındaki müşterilerin ve şirketlerin bugüne kadar yapılması mümkün olmayan şeyleri yapmalarına yardımcı olma potansiyeline sahip. Bu deneyimler, işletmelerin ve çalışanlarının önemli görevleri daha hızlı, daha güvenli ve verimli bir şekilde tamamlamalarına ve müşteri ile ortaklarıyla kuracakları yeni iletişim yolları yaratmalarına yardımcı olacak.”

  • 4
    Microsoft, dünya çapında daha geniş bir ekosistemin karma gerçeklik yaratmasını sağlayacak teknolojilere yatırım yapmaya devam ediyor.
  • 5
    HoloLens, daha önce Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, İrlanda, Japonya, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri (Porto Riko dahil) dahil olmak üzere 10 pazarda satışa sunulmuştu.
  • 6
    Bu genişleme ile HoloLens, pazar yaygınlığını neredeyse üç katına çıkararak 39 ülkede satışa sunulmuş olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız