Sosyal medyada günün konusu: Apple'dan 29 dolara kalemlik!

ABD merkezli teknoloji devi Apple, işletim sistemi ve uygulamalarıyla bilgisayar ve tabletlerindeki yenilikleri tanıttı. Apple'ın tanıttığı bir ürün ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haberler ntv.com.tr 05.06.2017 - 15:03

  • 1
    Dün pek çok yeniliği teknoloji dünyası ile paylaşan Apple'ın bu ürünü tabiri caizse sosyal medyada günün konusu oldu.
  • 2
    4 farklı renk seçeneğine sahip kalemlik fiyatı ile de eleştirilerin odağında. ABD'de 29 dolara satılan ürünün Türkiye fiyatı henüz bilinmese de vergiler ve Apple'ın Türkiye fiyat politikası çerçevesinde 150 – 200 TL bandında olması bekleniyor.
  • 3
    Özellikle sosyal medyada WWDC'de tanıttığı yeniliklerle bir kez daha gündeme gelen Apple, eleştirilerin de odağında. Kurucusu Steve Jobs döneminde piyasaya sürdüğü yeniliklerle adını duyuran teknoloji devinin bu özelliğini yitirdiği sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.
  • 4

    Apple'ın artık inovasyon odaklı bir şirket olma özelliğini kaybettiği iddisında olan pek çok kullanıcı kişisel bilgisayar, iPhone, iPad ve diğer ikonik ürünleri ile son 50 yılın en yenilikçi şirketi olan Apple'ın kimliğini kaybedip kaybetmediğini tartışıyor.  

  • 5

    Dün WWDC konferansına start veren Apple'ın yenilikçi yanını unuttuğundan ve lansmanlarında artık neredeyse sadece güncellemeleri tanıtmasından dem vuran eleştiriler aslında yeni bir şey değil.  

  • 6

    iPhone ile teknoloji dünyasına damgasını vuran şirketin akıllı cihazlarında yer verdiği özellikler konusunda Samsung'un gerisinde kaldığı da son dönemde sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız