Spider-Man 2 ve daha fazlası: PlayStation State of Play'de yapılan duyurular

PlayStation, dün akşam düzenlediği State of Play lansmanında bazı oyunların çıkış tarihlerini ve oynanış videolarını yayınladı. Etkinliği kaçıranlar için State of Play etkinliğinden öne çıkanlar...

Haberler ntv.com.tr 15.09.2023 - 11:29 Son Güncelleme : 15.09.2023 - 11:33

  • 1

    PLAYSTATION STATE OF PLAY

    PlayStation, dün akşam düzenlediği State of Play etkinliğinde bazı oyunların çıkış tarihini ve oynanış görüntülerini paylaştı.

    Etkinliği kaçıran oyunseverler için işte PlayStation'ın State of Play lansmanından öne çıkanlar....

  • 2

    BABY STEPS

    Getting Over It With Bennett Foddy'nin yaratıcılarının oyunu Baby Steps, 2024 yazında PC ve PlayStation için çıkış yapacak.

  • 3

    HELLDIVERS II

    Sony'nin yeni takım tabanlı nişancı oyunu Helldivers 2'nin State of Play etkinliği sırasında çıkış tarihi ve oynanış fragmanı yayınlandı.


    Oyun, 8 Şubat 2024'te oyunseverler ile buluşurken, PS5 ve PC'ye çıkış yapacak.

  • 4

    ROBLOX, PLAYSTATION'A GELİYOR

    Roblox 10 Ekim'de PlayStation'a geliyor. Sony bu tarihi State of Play şovu sırasında duyurdu. PlayStation versiyonu geçtiğimiz haftalarda Roblox'un geliştirici konferansında duyurulmuştu.
  • 5

    RESIDENT EVIL 4: SEPARATE WAYS DLC

    Capcom'un yeniden yapımı Resident Evil 4, Ada Wong'un başrolde olduğu Separate Ways DLC'sine 21 Eylül'de kavuşuyor.

    Genişleme paketi, RE4'ün hikayesinin bazı bölümlerini hayranların en sevdiği karakter Ada Wong olarak oynamanıza ve orijinal oyunun gerilim dolu dehşetini yardımcı karakterin bakış açısından görmenize olanak tanıyor.

    Separate Ways ilk olarak orijinal Resident Evil 4 PlayStation 2'ye çıktığında yayınlanmış ve daha sonraki HD yeniden sürümlerde de yer almıştı.
  • 6

    FİNAL FANTASY VII REBIRTH

    Final Fantasy VII Rebirth'ün yeni bir fragmanı yayınlandı.

    Öte yandan oyunun Şubat 2024'te çıkış yapacağı duyuruldu.

  • 7

    AVATAR: FRONTİERS OF PANDORA

    Avatar: Frontiers of Pandora'nın yepyeni hikaye fragmanı Sony'nin State of Play etkinliğinde yayınlandı.

    Frontiers'da insanlar tarafından kaçırılan ve Pandora'da çocuk asker olarak yetiştirilen bir Na'vi olarak oynuyorsunuz.

    Jake Sully ve mavi kedi grubu insanları gezegenden kovduktan sonra, eski askerler Na'vi miraslarını yeniden keşfetmek zorunda kalırlar.

    Avatar: Frontiers of Pandora, 7 Aralık'ta PlayStation 5'e çıkış yapacak.

  • 8

    MARVEL'S SPIDER-MAN 2

    Marvel's Spider-Man 2 daha da büyük bir haritayla gelecek. Devam oyununun arkasındaki geliştiriciler - Insomniac Games - Marvel's New York'un boyutunu "neredeyse iki katına çıkardıklarını" duyurdu.

    Genişletilmiş harita ile Doğu Nehri'ni geçip Queens ve Brooklyn'de yolunuzu ağla örerken yol boyunca hikaye görevlerini, yan görevleri ve şehir etkinliklerini tamamlayabileceksiniz. Ayrıca şehri daha hızlı geçmenize yardımcı olan yeni "Ağ Kanatları" da var.

    Oyun 20 Ekim 2023 tarihinde çıkış yapacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız