WhatsApp test ediyor: IP adresi gizlenebilecek

WhatsApp, kullanıcıların platform üzerinden yapılan sesli ve görüntülü aramalar esnasında IP adreslerini gizlemelerine olanak tanıyacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Haberler ntv.com.tr 05.10.2023 - 09:52

  • 1
    WhatsApp, kullanıcılar IP adreslerini gizlemelerini sağlayacak yeni bir özelliği test ediyor.
  • 2

    IP ADRESİ GİZLENEBİLECEK

    "Aramalarda IP adresini koru" seçeneği ile WhatsApp, cihazınızdaki aramalar kendi sunucuları üzerinden güvenli bir şekilde aktarılacağından, aramadaki diğer kişilerin konumunuzu ve IP adresinizi çıkarması pek mümkün olmayacak.
  • 3

    GELİŞTİRME AŞAMASINDA

    Aramalarda IP adresini korumaya yönelik yeni gizlilik özelliği geliştirme aşamasındadır ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde kullanıma sunulması bekleniyor.

  • 4

    MESAJ SABİTLEME

    WhatsApp, grup konuşmalarındaki mesajları 24 saat, 7 gün ve 30 gün süreyle sohbetin en başına tutturabileceği bir özellik duyurmuştu.

    WhatsApp, bu özellikle birlikte grup konuşmalarında yapılan duyurulara da kolay erişim sağlanmasını hedefliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız